Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
válasz Jhonny06 #31950 üzenetére
Anno ezt a nevet, Spicebomb Extreme többször olvastam, amikor megfelelőt kerestem a Bvlgari Man (a régi, nem az új man in black) helyett. Ha azt mondod ez inkább karácsonyi, akkor ennek viszont lehet adok egy blindbuyt esélyt, mert már régen is terveztem a kipróbálását.
Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy hogy lehet az, hogy a Bvlgari Man-nak és a Spicebomb-nak van több változata, de mind más..."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31926 üzenetére
az extrait nekem nagyon bejött, édeskés, szinte már kókusz illata van, gondolom a füge miatt, kissé púderes, ideális téli illat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Elektrosokk
veterán
válasz Jhonny06 #31907 üzenetére
Érdekes, hogy mennyit változik az ember ízlése parfümök terén.
Bizony, ezért kell mindent azonnal használni ami tetszik.
sikerült beszereznem egy 2015-ös Ambre Nuit-ot
Ispahanra kaptam én is ajánlatot, 50ml dekant 130 Euro. Hihetetlen dolgokat írnak a régi formulákról.Én valami olyasmit keresek most, ami működhet melegben is, és van benne oud.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31763 üzenetére
reméljük... az első kiadásos DIOR Homme Intense-zel egyetemben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31757 üzenetére
az én silver stemesem szerencsére nem buggyant még meg... de ami késik, nem siet!
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31721 üzenetére
megjött mindhárom csomagom a forwarding céghez, és kellene árat adnom nekik manuálisan... na most itt mennyire merjek kamuzni vajon? (a dobozt nem bontották ki természetesen, ha van is benne számla, nem látták)
van opció számlát is feltölteni természetesen, de ha van rá mód, inkább fele összeg után fizetném ki a járulékos költségeket a határnál...
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31721 üzenetére
háááát ezt nem tudom, azt se, hogy van-e számla mellékelve a rendeléshez... talán nem, és szerencsém lesz vele
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31716 üzenetére
minden este 7-kor restock, mindenre -20%, és minden nap valami más csoportra -30% van
de sietni kell nagyon, 10-20 perc alatt lerabolják a népszerű cuccokat (ha rendelnél te is, napközben írj face-en és megadom a szállítasi címet, azt látom legalább hamar)
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31714 üzenetére
sajnos nem, idén egy packet forwarding céggel egyeztek meg, azzal fogják ideszállíttatni a cuccokat (ha te is szeretnél rendelni, akkor felezhetünk a postaköltségen, biztos lesz vagy 30-40 font - plusz az áfa a határon)
sőt, a cooperation miatt lesz egy 30%-os kedvezmény a szállításra hozzánk
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31673 üzenetére
a parfumdreams se szállít már németből, egyszer megkérdeztem, hogy miért, de talán valami adózással kapcsolatos probléma miatt hagyták abba... szóval simán lehet itt is az a probléma, ki tudja
-
pohár
félisten
-
-
Elektrosokk
veterán
válasz Jhonny06 #31596 üzenetére
Szerintem ott benne van az is, hogy tipikusan olyan illat amit nem érzel magadon. Nekem az OL is ilyen, én sosem érzem, de a megjegyzéseket kapom rá.
De az viszont tényleg kicsit elbizonytalanítja az embert, ha valamit nem érez magán amikor viseli, főleg úgy, hogy vannak illtakok amik máshogyan működnek.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31517 üzenetére
meg jót tesz neki a hideg idő, ez a mostani húgylangyos 15-18 fok sok már neki szerintem
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31510 üzenetére
na, kell neki, ez gyorsan ment
majd szólj, ha rendezni kell a dolgokat
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31500 üzenetére
ha van még szabad hely, megkérdezem kollégám, mert ígértem neki 3×11ml travel atomizert, de jól el is felejtettem...
-
Bondix
tag
válasz Jhonny06 #31482 üzenetére
Igen tudom annak a klonja csak írták azt is hogy az Endless Sea-hoz is hasonlít ami volt nekem olajba és finom édes volt tartós is de az se ugyan az már egy ideje változott de ennek köze nincs ahoz mondjuk 🤣
Melyik tavasz/tél illat van ami tartós nagy felhő és édes illat?
20e-ig vakon vásárlásra mondjuk? Mert már annyi mintát vettem hogy hihetetlen és...
Vagy vakon annyira egyik se ajánlott mert tudom bőr pH függő is egy parfüm az pedig ki tudja kinek mit dob!?[ Szerkesztve ]
-
fles1
csendes tag
válasz Jhonny06 #31469 üzenetére
Így van. Nem parfüm, hanem pipettában sűrű olaj. Elméletileg IFF a gyártója. Nem lettem kiütéses sem tőle (bár ez rám amúgy sem jellemző).
Sajnos nincs viszonyítási alapom, hogy megítéljem az eredetiségét, de kellemes (kissé fanyar) az illata és elég sokáig kitart. Önmagában viszont nekem kevés, szeretnék valami "szúrósabb" fás-fanyarságot kihozni belőle (YSL Y-nak baromira bejön az illata, az édes jegyeit leszámítva).Tegyük fel, hogy sikerül megtalálni a hozzá passzoló parfümöt, akkor az olajat fel kellene hígítani tiszta etanollal és úgy összekeverni? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merültek fel bennem... Nem akarom offolni a topicot, szóval ha esetleg tudtok segíteni, hol tudnék érdemben tájékozódni a témában, azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31454 üzenetére
én hoztam be ebből az átlátszóból tavaly nyáron 500-500db 5/10ml-s verziókat, van egy kínai kapcsolatunk szerencsére, így a vámolás is megvan okosba', plusz légi szállítással itt van 2 nap alatt DHL-lel
bár akkor kicsit drágább volt, mostanra már úgy tűnik, mérséklődtek az Alis árak is (5ml 120Ft, 10ml 155Ft volt nálam, de most már olcsóbb lenne valószínűleg)
-
-
dirtboy86
tag
válasz Jhonny06 #31363 üzenetére
Detto...mindig megveszem a nagy kiszereleseket es kb beszer + uveg aron adtam ki...abszolút minimális szó szerint pár száz ft haszon ha volt rajtuk...de magamnak így jött ki a legjobb ár / érték arány - viszont ha továbbra is a nagy kiszereleseket veszem de nem lesz vevő az úgy luxi . Most pl párom nagyon rákattant a Gentle Fluidity Gold - ra , gondoltam veszünk egy 200ml -et de most nagyon elgondolkodom rajta - hogy így pang az egész...
-
dirtboy86
tag
-
Misogi
aktív tag
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31030 üzenetére
lehet nekem is azt kellene majd fújnom az eredeti Single Malt üvegem koptatása helyett...
-
dirtboy86
tag
válasz Jhonny06 #30980 üzenetére
Nem sajnos - durván 5-6 éve lejöttem social mediaról, de úgy zusammen, gondoltam kipróbálom és am csomó pozitív hozadéka lett (rengetek időt töltöttem a semmivel előtte különböző social platformonok). Durva az első pár hét / hónap olyan volt mintha vmi szerről jönne le az ember, de utána rájöttem h full nem hiányzik.
Ki tudja egyszer lehet visszanézek, több kontrollal - de ezt a részét pl hiányolom ,marketplace + csoportok.
Köszi a tanácsot, am nem SOS a story, a végén még veszek egy refill-t én aztán adok ki belőle
-
Swatchboy75
csendes újonc
válasz Jhonny06 #30958 üzenetére
Nem érted a lényeget ,ha pl veszek töled 10 ml xrjoff nio dekantot és elmegyek a neroliba és megnézem a niot miért nem egyforma az illat ? Szerintem biztosan neked is volt már ilyen tapasztalatod és itt nem azt akarom mondani ,hogy aki dekantot árul az gagyit árul .Nyilván sokan azért mennek a neroliba meg ilyen helyekre,hogy felderítsék a terepet és ,ha megtetszik egy illat akkor azt megvegyék dekantba kipróbálni. Volt olyan is ,hogy a Neroliba vettem egy xrjoff udent és 5 nap múlva eladtam pedig hiába fújtam magamra és kerültem 2 órát mégis megvettem.
-
Swatchboy75
csendes újonc
válasz Jhonny06 #30954 üzenetére
Milyen más példát kellene rá felhoznom?
Én nem azt mondtam, hogy akitől a dekantot vettem az átvert.
Én csak azt mondom ,hogy van a két illat között különbség a dekant és a Neroliba lévő illat kötött.
Én meg érzem ,ha nem egyezik az illat 97 óta egészen 2012-ig nagy kedvencem volt a
Giorgio Armani aqua di gio, de sajnos 2012-ben megváltoztatták az illatot .
Emlékszem mikor megvettem már az első fujásnál éreztem,hogy más illat sajnos rosszabb lett ég és föld a különbség.
De megemlíteném a Carolina herrera 212 men szintén zenész. -
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #30890 üzenetére
hú, én mintát kértem belőle az Oud Maracujához anno, lehet rosszul emlékszem, de nem ennek van jódos bőr illata?
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Jhonny06 #30748 üzenetére
Ha naturális összetevőkre vágysz, rendelj a 7scents-től Areej Le Dore cuccokat. Én múlt hónapban rendeltem kettőt, mint ahogy írtam is. Brutálisak. Főleg a Cuirtis, de a Forbidden Flower is durva. A bűzös borz akkord eléggé oda.@sz. És mielőtt valaki, aki meg szokta itt jegyezni, hogy miért akar valaki büdös lenni, nem, nem büdös. Csak nem olyanoknak való, akiknek az orra nincs felkészülve ilyesmire.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
addikt
válasz Jhonny06 #30620 üzenetére
Nekem sem nyárias. Sőt! Rajtam édes cardamomos illat. Gyönyörű fás, minőségi cucc. Nem tudtam, honnan ismerős. Mert nem volt új illat az orromnak. Végül beugrott. Nekem ez nagyon behozza az YSL La nuit de l'Homme bleu electrique illatot! Így nem is tartottam meg, mert két hasonló nem kell. 5 perc alatt elment. Amilo02 jó áron adta, így jó áron ment tovább, foxit buktam. De az a szaglászás ára volt
My name is Bond, James... Dean.
-
Fr0z3n
őstag
válasz Jhonny06 #30608 üzenetére
Én a neroli botanicát vettem meg 3 nappal azután, hogy megjelent. Inkább nőibe hajlik, bár engem egy cseppet sem zavar. Teljesen lineáris illat, tényleg olyan mint amikor bemész egy üvegházba. Csupa neroli és zöld. Én nagyon szeretem, de lehetne egy pöppet tartósabb. 6-7 órás, az első órában jó vetítéssel. Utána fokozatosan halványul. 8 fújást simán magamra durrantok
-
niof
addikt
válasz Jhonny06 #30589 üzenetére
Hmmm... Többször rendeltem mintát belőle. Sem nem tűnt intenzívnek, sem túl tartósnak. Plusz erősen WC illatosító, vagy Wunderbaum feelingje volt inkább. Ez meg kb. mintha egy nemrég bontott grapefruit héját tartanám a kezemben.
-
Piftuka
veterán
válasz Jhonny06 #29948 üzenetére
"Nekem inkább az illat fontos, mint az, hogy egész nap egy brutál illatfelhőben ússzak."
Én is így vagyok vele. Mostanra teljesen a könnyed, kölnivizes illatok irányába mentem el.
Amiben lehet "fürdeni", annyira tiszta, könnyed és frissítő. (Magammal is tudom vinni, és a nagy melegben mindig újrafújni.)
Ráadásul a kor előrehaladtával még az összetevőket illetően is egyre "lineárisabb" az ízlésem is. Az egyszerűség, természetesség és frissesség a lényeg.
Nyáron még alkalmi jelleggel sem tudnék már édes, szirupos és/vagy nehéz, fűszeres illatot használni.
Ezért is kérdeztem fentebb, hogy a "Loumari - Porthole" illata mennyire émelyítő...!?"Aquila non captat muscas."
-
mufi
senior tag
válasz Jhonny06 #30361 üzenetére
Nincs mit, ami a kaktuszt illeti én inkább egy jól összekalapált frissítő citruskoktélt érzek, nem tudom pontosan mit takarhat maga a kaktusz illatjegy úgy külön, de én úgy írnám le a parfümöt, mint amikor kinyitok egy doboz bodzás Fantát, megcsapja az orromat valami pezsgés aztán nagyon gyorsan egy edés alapon sok sok citrusjegy jön elő, és az egésznek olyan 90-es évekbeli feelingje van.
niof: ez az amit én már nem tudok követni, de annyit elmondhatok, hogy a piros bordázott üveg az egy durvább illatt volt erősebb testesebb kivitelben, talán ez a reform jól jött neki, most sokkal viselhetőbb.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
addikt
válasz Jhonny06 #30242 üzenetére
Jaja. FedEx se sokat jött felénk Y azt is általában MPL hozzá vagy express one. Akkor van baj, ha valami noname sz@r kapja, mint pl az LD (lehet nem véletlenül lethal dose a nevük). Az LD előző raktárában volt szerencsém járni Pécsen, most már Aldi lett az épület. Na, az egy utolsó troger mocskos hely volt, ami után legszívesebben formalinba raktam volna a csomagomat.
ON: chaos 1 fújás 24+ óra bőrön is. Két fürdést áll. Ha scrubber valakinek, akkor nem fogja tudni levakarni. 1 spray beterít egy légimentő bázist.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
niof
addikt
válasz Jhonny06 #30242 üzenetére
A múltkori francia rendeléseimnél az ottani posta legalább annyiban jó volt, hogy 2 nyomonkövetési számot is megadtak. Az egyik volt a belföldi (la poste), a másik, mikor elhagyta az országot. Ezt viszont már nem lehetett követni náluk, viszont valamelyik tracking oldal kiírta, hogy ez itthon a postához fog tartozni. És így is lett, az is hozta ki. Egy másikat pedig a DPD.
-
dirtboy86
tag
válasz Jhonny06 #30168 üzenetére
Furi szerintem amúgy ha feladná valaki USA -ból simán átjönne, viszont gondolom ekkora cég nem szórakozni vele. Az meg már nekem macera hogy Jomashop --> USA ismerős --> Mo. , illetve szállítás + áfa, vám stb kb nem jössz ki jobban. Ha valaki kint van érdemes 1-2 üveggel hazahozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest