Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #19299 üzenetére
már csak azt kéne tudni, hogy mi neki a nagyon fűszeres? Interlude hova esik a skálán?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lacy86
addikt
Koszi Mindenkinek.
Rendeltem egy bootled intense-t.
Megnezzuk milyen 🙏😁 -
pohár
félisten
válasz lacy86 #19289 üzenetére
PdM Layton, Herod? nem túl erős (mármint nem orrfacsaró, de tartós), kellemes, tartós darabok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Genji
őstag
Byredo Gypsy Water-t vennék. Valakinek van tippje hol érdemes venni jó áron?
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
lacy86
addikt
Hali,
Tudtok ajanlani nem eros fuszeres parfumoket?
Tudom, hogy sok embernek “kulonbozo” az illat de majd rendelek belole mintát
Amugy konkret kedvenc illatom vagy márkám nincs.
( vagy még eddig nem talaltam meg 🤪 )Koszonom
-
El Gringo
senior tag
-
El Gringo
senior tag
válasz tibbike01 #19284 üzenetére
Van már 7. ami meg kéne, nincs sehol
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
-
El Gringo
senior tag
válasz Mercutio_ #19279 üzenetére
holnap megyek, vásárolgatok pár üveg Montale-t, már vagy két hete nem vettem semmit hátha lesz ebből is valahol. Sajnos eddig nem találtam belőle, se az új Pashából, se Le Male Le Parfum, semmi.
Ha látott valaki ezek közül az egyik olcsó, szokásos pesti helyek egyikén, szóljon már
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
mufi
senior tag
válasz bbdzyx #19261 üzenetére
Nekem van egy komplett mintacsomagom valahol, mondom inkább, hogy talán van. Volt de költöztünk és egy csomó cucc nincs meg...amúgy vedd meg bátran, ha decantolod akkor is elviszik mint a cukrot...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
-
jolti
senior tag
válasz Misogi #19274 üzenetére
Most is itt van az összefoglalóban, ha lenyitod.
Szoktam néha ránézni, meg már vettem is onnan, de nem szeretem azt felületet.
A fele banda nem ír ki árat, ha akarok valamit én kuncsorogjak az árakért, hogy mi mennyibe kerül...
A spárban sem megyek oda minden terméknél az eladóhoz, hogy mi mennyibe kerül, mert ki van írva az eladó dolgokra... -
jolti
senior tag
A másik parfüm fórum megszűnt, vagy csak én vagyok a béna, mert nem érem el.
-
artiny
őstag
Melyik parfumot valasztanatok/vegyem ebbol a liniabol HUGO BOSS HUGO? Jo volna,ha valami tartosaga, projekcioja azert volna az illatnak...
Hugo Hugo Boss Hugo Red Hugo Boss Hugo Iced Hugo Boss Hugo Extreme Hugo Boss Hugo Reversed Hugo Boss Hugo Now Hugo Boss Hugo Urban Journey Hugo Boss
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
Swedoft Rasputin-ja van valakinek? Milyen? Pár ml decantra lenne szükségem, mielőtt vennék egy üveggel.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Vamos92
csendes újonc
Nekem most jött meg a Rochas Moustache 2018 (EDP).
Merem ajánlani erre a szezonra, nálam most top őszi illat -
Azie
őstag
tegnap benéztem jó fél év után és meg is vettem a cdnim-et, teljesen rendben van, made in france 2020 batch.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Misogi
aktív tag
válasz Viiktor1989 #19253 üzenetére
-
Viiktor1989
aktív tag
Köszi srácok ,én is maradok,illetve kipróbálom a MontBlanc Explorer-t. Van esetleg tippetek,ahol jó áron meglehet venni,illetve van valakinek eladó?
-
jolti
senior tag
válasz Viiktor1989 #19243 üzenetére
Nekem Mont Blanc Explorer sokkal jobban tetszett!
-
Misogi
aktív tag
Elviszik 20-ert, mit ajanlotok ennyiert? CDNIM EdP?
-
tibbike01
őstag
válasz Viiktor1989 #19243 üzenetére
Én CDNIM-et.
-
Viiktor1989
aktív tag
És,ha a CDNIM és a Mont Blanc Explorer között kellene dönteni,ki mit vàlasztana?
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #19232 üzenetére
kellemes, nem annyira szúrós, nem csap arcon kifújáskor, mint a sima Interlude, kicsit lágyabb, édeskésebb egy fokkal
-
El Gringo
senior tag
válasz Misogi #19234 üzenetére
sok rém egyszerű, sok nagyon szuper, vagy éppen hasonlít egy másik illatra, sok viszont nagyon egyedi. elég vegyes a kép, nem kell rögtön elájulni azért
-
Misogi
aktív tag
Lenne egy illető aki 120/100ml Cedrat Boise-t adna a 90ml-s Sauvage EdT parfümömért.
Mit gondoltok, érdemes deal lehet? -
Misogi
aktív tag
Ha valakit érdekel, CDNIM közel 10k most: [link]
Sajnos a 2020-as batch-em nem hozta a vártakat, szóval így sem élek a lehetőséggel, de hátha valaki keresi.
-
El Gringo
senior tag
válasz Misogi #19228 üzenetére
szintén, nekem is tetszik, de 40-et nem adok egy üvegért. A héten veszek egy Montale Aoud Leathert, és helyben is vagyok
-
tibbike01
őstag
Az új Interlude-t próbálta már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
Ez az Ombre Leather drydown egyszerűen zseniális.
-
medica
senior tag
-
Misogi
aktív tag
100/90ml Sauvage EdT-t doboz nélkül szerintetek mennyiért tudnék eladni?
-
luckyboi82
tag
Sziasztok, 10 ml PdM Herod-ra lenne szükségem. PÜ
-
El Gringo
senior tag
válasz SuperFly #19218 üzenetére
ha leveszik a mintákat, valami akció van, amit a mintákkal ki lehetne használni. Most pl 10% akció van, ha négy cuccot rendelsz. Ha rendelnél 4 db 200 ft-os mintát, kapnál 10%-ot a 100 ezres parfümre. logic
-
Mercutio_
félisten
válasz kk831228 #19215 üzenetére
A 2ml-es saccra 1 fújásra többet tol ki ezért (is) fogy gyorsabban.
A pálcikást én nem csípem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
Történt valami? Csomó magyar webshop kínálata a béka segge alá esett.
-
Piftuka
veterán
válasz SuperFly #19218 üzenetére
Sanszos, hogy permanens a dolog. Ugyanis valóban az összes (bármilyen típusú) illatmintát levették a honlapjukról.
Kár, mert a parfümminta kiváló lehetőség megillatolni az egyes termékeket!
Se "LVMH" termékek, se illatimták... nem lesz ez így jó!
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
sLINKy
tag
válasz Jhonny06 #19214 üzenetére
Nincs szórófejesük. Boltban mondták pár hete mikor nagybevásárlást tartottam. Asszonykának akartam mintákat vinni a saját vásárlásomon kívül de azt mondták nincs szórófejes mintájuk semmiből.
[ Szerkesztve ]
"Kérdezz! A kérdés ingyen van, a tudatlanságért megfizethetsz."
-
SuperFly
csendes tag
-
kk831228
addikt
válasz SuperFly #19213 üzenetére
Nekem a Notino-s 2ml általában hamarabb elfogyot, mint a pálcikás 1 vagy 0.5ml... Mivel fekete a fújós, így nem látod hogy tele van - e vagy csak negyedig...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
SuperFly
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltetek már a Neroliból parfümmintát? Milyen kiszerelésben adják (hány ml, illetve fújós-e)?
Más, úgy nézem eltűntek a minták a Notinoból, remélem ez csak valami ideiglenes állapot, tudtok róla valamit? (Náluk a minta általában 2ml és fújós)
'A nappal nap nélkül olyan, mint az éjszaka'
-
Piftuka
veterán
válasz Jhonny06 #19209 üzenetére
Köszönöm a tippeket mindkettőtöknek!
Ezek nagy részét ismertem, most végignéztem mindegyiket. A kínálat tényleg jó. A megbízhatóságban nem is kételkedtem.
Sajnos azonban egyiküknél sincsenek olyan jótállási feltételek, mint a Notino-nál!
Náluk 90 napon belül küldhetem vissza a terméket, lehetőség van a termék kibontására, megszagolására, és még a postaköltséget is állják. (A "hab a tortán", amit említettem; a gyors, hatékony, rendkívül kedves, segítőkész kommunikáció telefonon és email-ben is.)
Számomra ez fontos, mert a közelmúltban két alkalommal is jól jött.
Mondjuk a "Guerlain Vetiver"-t ismerem, tehát azt kvázi az ajánlottak közül bármelyik üzlettől meg tudom rendelni.
Hosszú távon viszont jó volna, ha nem csak a Notino állna így hozzá a parfümvásárláshoz!
(És persze az is jó volna, ha a Müller üzletekben nem csak az unásig ismert "tömegillatok" lennének elérhetőek...)
-
Jhonny06
veterán
válasz Piftuka #19208 üzenetére
Az Árukeresőn szereplő boltok nagy része amúgy megbízható. Ajánlom a Facebook-os csoportokat is (pl. Parfümmánia, Illatok Szerelmesei), vagy az itteni keresőt, ha kinéztél egy boltot. Vagy itt vagy ott biztos ki fog jönni találat rá, ha megbízható.
Én is sokáig úgy voltam ezzel az egésszel, hogy "csak Notino", de elég sok megbízható bolt van, kellemeset csalódtam. Már messze nem a Notino az első feltétlenül nekem, pláne, hogy egy csomó márka nem is kapható náluk és az áraik is elég random vannak belőve sokszor.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Köszi az info-t, srácok!
Ha így alakult, hát így alakult. Azért sajnálom, mert szerettem volna venni egy "Guerlain Vetiver" EDT-t, és a Notino áruház nagyon szimpatikus.
(Az eltel időben volt még egy visszavásárlásom. Egészen példa nélküli, "exceptionally sensational" volt az ügyintézés minősége minden szempontból.)
-
pohár
félisten
válasz bbdzyx #19206 üzenetére
igen, sajnos nagyon széket megvettek, így a Notinos esetben elég márka van kivonva tőlük
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #19204 üzenetére
MFK sincs náluk már, valahol olvastam erről valamit talán... az LVMH (MFK, Guerlain, Dior is alájuk tartozik) talán összeveszett a Notino anyavállalattal, vagy nem tudom már
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani kérlek... van információtok arról, hogy a Notino áruházban pár hónappal ezelőtt miért szűnt meg az összes "Guerlain" termék forgalmazása?
-
Misogi
aktív tag
Szereztem 10 ezerert egy 100ml üveges EdT Sauvage-t, persze eredeti, notino-s.
A nyár deal-je.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest