-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
válasz
Zoli bácsi #80198 üzenetére
Caperlant tekergettem meg a múltkor, masszívnak tűnt.
-
Grillo
őstag
válasz
bercsi #80197 üzenetére
Carp Academy Wayback-et vettem múltkor, az összes Okuma darált a Walterban. 78049-es hozzászólásomat nézd meg.
Eddig két többnapos pecát ért meg, a 12-es pontyot ezzel fogtam most, szépen dolgozott, bár a féknél mintha lenne egy pont, ahol nagyobbat ugrik fékerő szempontjából, de lehet csak behaluztam a hosszú fárasztás során. -
bercsi
aktív tag
Srácok!
390 River feeder és Nevis Vanity XXH-ra ki milyen orsót tenne? Folyóvizi pecára használom a botokat, 100-120g-os saját gyártású kosarakkal. Most egy [CXP] és egy power fighter 6000 teljesít szolgálatot, a zsinór kapacitásuk, súlyuk meg az áttételük teljesen jó, viszont a mechanika kezd bekakkantani.
Árban olyan 20k/db szánnék a dologra, nem tudom ebben az árkategóriában van-e olyan ami bírja pár szezont....
Nem riadok vissza az echte kínai orsóktól sem, jöhet ezekből is ajánlás. -
Atis45
aktív tag
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy a tigrismogyoró áztatásakor mi történik a mogyoróval, és hogy mi történik a főzés közbe?
Csupán csak szimpla kíváncsiságból érdekel. -
jjohn
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #80185 üzenetére
Próbáld, próbáljátok ki ezt, mostanában ezt a dekás töltőt használom pl. a Tímár kosarakhoz, és tök jó.
[Method feeder] -
aladarazurbe
csendes tag
Bolós, spiccbotos kollégák, köszi a klassz posztokat.
Jelzem a K-híd feletti pálya még mindig jól adja. Bár a márnák csak ebéd időben köszöntek be egy órára, majd ismét csend.
Dobtam rájuk csontis gombócokat, de nem törődtek vele. Amilyen hirtelen megjelentek olyan gyorsan le is léptek.
Nem számítottam rájuk, mert kegyetlen tűzött a nap (pólóra vetkőztem) és mindez a letisztult kb 180cm mély vízzel kombinálva nem sok jóval kecsegtetett. -
iceQ!
addikt
Hétvégére elég trágya időt jósolnak egy kis széllel. A légnyomás előreláthatólag jó lesz. Ezen agyalok, hogy vajon menjek ilyen kissé szeles, esős időben? Sátras ernyő van, a többi meg nem számít, max a szél ne fújjon erősen.
-
busman
veterán
válasz
WarninShotZ #80190 üzenetére
Daiwa PowerMesh (100g) De a Racer teljesen más liga.
-
KunEmber
senior tag
válasz
lumpy92 #80178 üzenetére
A két bot elfér egymás mellett, az egyiket 15 centivel el kell csúsztatni és kész.
Kicsit azért agyaljunk még a kérdésen! Milyen helyen horgászol? Elég a 360? Csak azért vennél 390-eset, hogy jobban elférjen? Miért nem választasz akkor egy 330-ast vagy 300-asat? Szerintem a meghorgászott táv / műfaj legyen a kulcs, ne önmagában a centi.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
busman #80175 üzenetére
Én legtöbbször a Döme Vario kosarat használom. Felszerelve szállítom a botokat, és így csak a szár lifeg, meg az esetek 95%-ában elég a cserélgethető 25-35-45 gr-os kosár méretsor. Lehet van 55gr-os is, de nem vagyok benne biztos...
Saját töltőjét használtam, néha beleragad a kaja. Most kezdek átállni a Cralusso féle szétnyitható töltőkre, vettem mindegyik fajtából, tényleg szinte mindegyik kosárhoz jók. (Pl az XXl carp Zoomhoz egyik sem jó) -
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Előbb-utóbb vennék egy 2. feeder botot a mostani 3,60 hosszú mellé.
Az a kérdés, hogy 3,90-es hosszúságút mellé téve kényelmesebb a peca (mert 30 cm különbséggel fut le a damil a spiccektől), vagy 2 db 3,60 hosszú bot is jól elvan egymás mellett? Ilyenkor a hátsót minimálisan előrébb csúsztatom és ennyi? -
busman
veterán
Milyen method kosarat használtok? Mi vált be?
-
sasa311
veterán
Csónakos kollégákat kérdezném - a mester botján kívül milyen bot felelhet meg ezeknek a kritériumoknak?
- Feeder
- Max 3 méter de a rövidebb jobb
- Legalább 250 gr dobósúly -
BlackmMmDog
aktív tag
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog #80170 üzenetére
Nekünk csak annyit mondott a srác, hogy ha keszeget fogunk, vigyük át a kis tóba.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Szászpán 2 kg alatti keszeget pénz ellenében haza lehet vinni.
Pénteken támadok, remélem nem csak ők jönnek, ha valaki akar jönni 7től 16-ig ott leszek.
-
iceQ!
addikt
válasz
Szilágyi84 #80165 üzenetére
Nem még de szerintem nem is megyek ma. Nincs kedvem, inkább döglök a gép előtt
-
iceQ!
addikt
válasz
Szilágyi84 #80163 üzenetére
Így novemberben nem biztos hogy jó a 150 bojli.
Én jövőhéten megyek, kíváncsi vagyok hogy mit ad a tó.
-
Szilágyi84
senior tag
Én is voltam hétvégén tavon,de ilyen még sose volt,hogy 1 db-ot se fogjak, pedig 150 db bojlit behajígáltam...
-
Steady74
Topikgazda
válasz
hermanyi #80157 üzenetére
Van az a szint ami felett már nem sok az érezhető különbség, más a gyűrűk kiosztása, száma, kicsit más az orsórögzítés, más az íve, de tény, hogy az egyes ársávok között lépkedve érezhető a különbség. Nem leszólva az olcsóbb kategóriás botokat egyáltalán, azok is tökéletesen használhatók. Sőt, márkautálat ide-vagy-oda, a TF Gold botok krva jó botoknak érződnek szárazon.
-
RicsiSuly
aktív tag
Megosztom énis tegnap Dunaalmáson voltam pecázni valódi élménypeca volt lett 1db 12kg ponty 2db 8kg 4db 6kg és egy 3kg-os
-
törölt tag
válasz
Interceptor #80137 üzenetére
De még kuttyogatni is , volt a kezemben pont idén 1-2 peca erejéig egy sportex fireball 1,9 hossz , kb 2 vagy 3 peca után visszatértem a régi shakespeare ugly stik- hez . De előbb kellett volna visszatérni .
Bevágásnál nagyon rövid volt az 1,9-es hossz rögtön úgy kezdtem vele 10 perc horgászat után kapás bevágok 5 másodperc és lemaradt, de nem is éreztem mekkora hal olyan takony bot volt csak hajlott nem is éreztem a hal mozgását . Ráadásul olyan furcsa volt bevágni 1,9-es hosszal nem lehetett rendesen.
Akkor messzire pergetésnél ilyen hosszal , legyint, pedig ez 300 grammos bot volt.
Ez megszokás is tudod , kinek mi jön be.
-
törölt tag
válasz
jackal79 #80139 üzenetére
Azért mondom mindenképp kompromisszum egy pergetőbot. Csak a bothossz kiválasztása is kompromisszum akármit választasz.
Lexából nézd meg a 80 grammos vagy 100 grammost . Olyan az egész bot nem akartam elhinni az egy 80 grammos bot annyira karcsú és könnyű. 20-50 grammos régi beastmasterem lehet, hogy durvábbnak néz ki mint az 40-80-asban.
Talán 40-es harcsa volt a legnagyobb amit fogott vele a Dunán ismerősöm aki mutatta de nyugodtan wobblerezhetsz vele a Dunán kilós süllőkre is nem lesz durva a bot. 40 grammosban milyen lehet azt nem tudom de jobb a Dunára a 80-as mint a 40-es vsz. Süllőzni is sokkal jobb vsz. De ez megint kompromisszum kérdése mint a bothossz.
-
törölt tag
válasz
Interceptor #80137 üzenetére
Egész más a csali vezetése, dobása, bevágás egy hosszabb bottal pergetésnél. 2 méter körüli botokat kuttyogatáshoz használok. Még csónakból se tudtam megszokni ezeket a rövid pergetőket.
-
busman
veterán
válasz
WarninShotZ #80152 üzenetére
PQ(360,390) Abért tavon voltam. Amíg nem pontosan egy helyre dobáltam ,addig elvétve fogtam valamit. Aztán eszembe jutott Szilvási Szilárd gumis klipszes videója. [link] . "Szerencsére" éppen volt nálam ilyen vékony kis hajgumi.
Utána alig tudtam két bottal pecázni. A botokról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Nem gondoltam,hogy ekkora különbség lehet a régi szerkómhoz képest. Nagyon finoman lehet dobni ,fárasztani vele ,egész más világ.
amugy ez mia arosseb?
-
jackal79
aktív tag
válasz
aladarazurbe #80147 üzenetére
Szia, decathlonos botokat végképp nem ismerem, egy próbát mindenféleképpen megérne. Ha esetleg megveszed megírnád a tapasztalatod!
Köszi! -
aladarazurbe
csendes tag
válasz
jackal79 #80140 üzenetére
Nálam is téma egy általad leírt bot beszerzése.
A minap kezembe vettem a decathlonban a WXM-5 270 MH botot, szerinem klassz, könnyű, erős pálca. Nem egy lágy bot. A karakterisztikáját is megtekintheted a honlapján.u.i: Nem vagyok gyakorlott pergető.
-
Szilágyi84
senior tag
-
iceQ!
addikt
Hárosi öbölbe mi a helyzet? Holnap szerintem kimegyek egy kicsit pergetni, hátha lesz valami kapás.
-
jackal79
aktív tag
válasz
lbandi777 #80138 üzenetére
Szia! 2,7-3,0 méter környékén keresek inkább univerzális botot. Ritkán szoktam gumival dobálni, de tervbe van, hogy idén gumihalazni fogok. Ez a bot a mélyretörő, nagyobb wobblerekhez lenne, én jobban szeretem a gerinces botokat, mint a lágyat. Szóval jó lenne egy univerzális bot, amit alacsony dunai vízállás mellett el tudom húznia a kövezés előtt. A jelenlegi 2,1-2,4 m botjaim alkalmatlanok rá.
-
jackal79
aktív tag
válasz
#13935616 #80134 üzenetére
Szia! Én pont ebbe a hibába estem. 2,7m botokkal kezdtem, majd kipróbáltam a 2,4-est és jöttek a 2,1 méteresek kis orsóval. Persze voltam olyan hülye, hogy a 2,7 m botokat eladtam. A kis, könnyű pergető botok megfogtak a súlyuk miatt + pontosabbakat is lehet velük dobni. Alacsony vízállásnál viszont használhatatlanok, mert a kövezés előtt nem lehet elhúznia wobblert, folyamatosan leakadok. Duna meg az utóbbi időben nagyon alacsony.
Lexakat megnézem, köszi a tippet! -
-
Interceptor
addikt
válasz
#13935616 #80111 üzenetére
"igaz ezek a csonkok 2 méteres hosszban, nem értem ilyennel hogyan lehet pergetni" Köszönöm, nagyon jól
Gyorsan meg lehet szokni. Sokkal több előnye van, nem szakad le a hátad tőle, pontosabb a dobás, jobban elférni vele a fák alatt.
2,7-es bottal kezdtem, de később rájöttem, hogy nagyrészt felesleges az ekkora bot. Összességében sokkal több a hátránya mint az előnye egy hosszú pergető botnak, nagyon ritkán használom manapság. -
vrob71
tag
Sziasztok! Pontyra, dévérre, süllöre, fenekezö horgászatra vásárolnék 3.60-as botot. Korum Allrounder/Neoteric vagy Dóme Power Feeder?
Ha lehet, véleményeket kérnék. -
törölt tag
válasz
jackal79 #80130 üzenetére
Daiwa lexa botokat nézd meg. Az könnyű bot még 80 grammos dobósúlyúban is 3 méter környéki hosszban is. Azt nagyon dicsérték nekem . Csak kézbe fogtam már nem is tudom milyen orsó volt rajta 40-es méretben , de pille könnyű volt a szett. Jó cucc lehet és nagyon gerinces feszes botnak nézett ki , nem tudom milyen lehet 40 grammosban , de 80 grammos az nagyon jónak tűnt. Annak kb fele akkora súlya volt mint a régi Balzeremnek hasonló dobósúlyban .
Nem is olyan horror drága volt akkoriban 1-2 éve 30-40 között volt. Ár/értékben jó kis bot lehet.
-
törölt tag
válasz
2,7 és 3 métereseket használok de van wobblerezni 3,1 vagy 3,15 botom is. Valamilyen kompromisszum mindenképp van egy pergetőbotnál vagy a hossza, vagy a súlya , vagy a dobósúly .
Kimész egyszer 200 grammos dobósúlyú 2,7-es bottal 600 grammos orsóval fél napot pergetni harcsára nagy támolygó kanalakkal. Legközelebb kiviszed a most nehéznek tartott cuccod és azt fogod érezni nincs is súlya.
Relatív ez a nehéz műfaj, de a legnehezebb cucc is kilós összsúllyal is viszonylag kényelmes lehet ha az orsó kiegyensúlyozza a botot . Persze nem lesz belőle egy ul 1,8 méteres cucc .
Ha letört a spiccből és nem túl nagy darab akkor kell egy spiccgyűrű és rövidebb de erősebb botod lesz (túl erős pergető bot a Dunán nem nagyon van vsz, szóval valamire jó lesz ) Szokták egyébként pl a 3 métereseket visszavágni 2,8 , vagy 2,7 -re harcsázók szeretik pl ezt csinálni ideálisabb fárasztáshoz a 2,7 -es és még erősebb lesz a bot. Persze van olyan amin 30 centit visszavágva már stupekezni is jó lenne. De ez a veszély nem fenyeget a 40 grammos eredeti dobósúlyúnál.
-
saen
veterán
válasz
Javítani tudják, de sose lesz olyan, mint korábban. Én vennék újat inkább...
Azt meg hogy mit vegyél nehéz megmondani, non-stop jönnek ki minden márkánál az új szériák. Lépést tartani szerintem kb lehetetlen. Egyébként egy 2.4m-es bot ami 15-40g-s valós dobósúllyal rendelkezik az sose lesz igazán könnyű. Ráadásul a mai infláció és valutaárfolyamok mellett az 50-60k már egyeltalán nem sok pénz, igazán jó bot nem lesz már ennyiért.
-
jackal79
aktív tag
válasz
#13935616 #80112 üzenetére
Szia! A Technium és az Aerocast amit használok azok is régi szériás pálcák. Az a gondom ezekkel a botokkal, hogy rohadt nehezek és egy fél napos pergetésnél ez nagyon kijön.
Tényleg, ha már itt tartunk. A Technium botom (2,4m 15-40g) sikerült a spiccet letörni. Tudják ezt javítani? Köszi! -
sasa311
veterán
Valaki tudja esetleg, hogy a STÉG SMOKE BALL POPUP 12es vagy 16os méret egy nagy (6, 4 vastag húsú) horgot megemel vagy sem?
-
galervin93
addikt
De király, gratula!
Semmihez sem hasonlítható élmény, az egyszer biztos!Én ma az Ipolyon voltam. Kegyes volt hozzám a legrégebbi szerelmem.
Alig pár méter széles csak itt Balassagyarmat környékén, de ismertem egy jó helyet. Szerencsémre adta a halacskát is.
No nem a dunai méret.De az élmény örök.
Minden küsz sujtásos volt! Nagyon örültem nekik, rég találkoztam velük. -
busman
veterán
Megvettem a cuccot a soroksári walterlandba. Nagyon rendes volt a srác, kasszás csaj is.
-
hermanyi
addikt
-
törölt tag
válasz
atok666 #80113 üzenetére
Mondjuk az is igaz amikor ezt a balzert vettem, akkor egy dam 50-es orsóval , kamasaki dynemax fonottal feltöltve az orsó , volt kb 15 .000 környéke ez a szett 90-es vége felé. Akkor a havi zsoldom volt polgári szolgálatosként olyan 20.000 környékén.
Ma mondjuk minimum 10-es szorzó ehhez tehát 150 lenne ez az akkor 15. 000-es szett. Ha így nézzük akkor 150-ért valószínű ezt a minőséget megütné a mai cucc. Bár határeset, főleg az orsónál tartósságban.
-
A Zéé
addikt
csak sikerült felavatnom a bolot idén. Nem terveztem már idén a Dunán pecázni, de aztán szerencsésen álltak a csillagok, így összejött.
Szokásos Hajógyári kis ág, csak most egy 50 méterrel lejjebb, mint szoktam lenni.
Az első 1 órában semmi nem volt, bár eleinte csak a bottal, meg a szerelékkel ismerkedtem, sok volt az össze-vissza dobálás. Aztán jött egy géb és egy gyerek márna, aztán megjött az első komolyabb márna is, amit sikeresen lepiszkáltam a horogról merítés közben. Pár úsztatás után egy szebb paduc ment el, mert nagyon erőltettem merítés előtt. Nehéz volt a 7-es bottal, meg a 340-es merítővel kardozni, jól fel is idegesítettem magam, de aztán szerencsére volt lehetőség gyakorolni, a peca végére egész jól ráéreztem hogyan kell megoldani ezt a helyzetet.
Az aprónépségen túl 8 szebb márna és 2 szép paduc jött ki kb. 4 óra alatt, köztük a legnagyobb paducom és márnám is evör!
A vásárlás után is sokat agyaltam rajta, hogy tényleg kell-e nekem egy bolognai bot,de most már azt mondom, hogy kár volt eddig várni vele...
Komoly meló ez a peca, rendesen elfáradtam, és nagyon megterhelte a hátam, hogy végig állni kell, de micsoda élmény egy 30 centis márna is, nem hogy a nagyobbak! Viszont sajnos tényleg úgy néz ki, hogy ez volt az idei utolsó márnázós Dunai horgászat, de már most várom a következő szezont!
Pár kép:(nem volt nálam mérőszalag, de az az előketartó asszem 34 cm)
-
törölt tag
válasz
atok666 #80113 üzenetére
Egy része ennek vsz olyan lehet aki nem is próbálta az új szériát csak mondja, hogy a régi jobb.
De azért van valami alapja mert pl a dam hypron -nak az a régi szériája amit említettem, az olyan felszereltségű gyűrűk, orsótartó és az egész bottest kevlárral borítva. Ma szerintem 80.000-nél indulna egy ilyen felszereltségű bot, és lehet nem sikerülne azt összerakni amit akkor csináltak azért a mainál elérhetőbb árfekvésben. Érdekes dolgok ezek, pedig sokkal nagyobb a gyártás szerintem karbonból mint 1990-2000 között.
-
hermanyi
addikt
válasz
atok666 #80113 üzenetére
Nem rosszabbak mint a 20-25 éves botok , de akkoriban PL a Magna sem volt az olcsó kategoria . Ha szeretnéd azt a kategóriát most akkor erőteljesen zsebbe nyúlós lesz a tömeg botokhoz képest .
Ráadásul 20x éve nem nagyon létezett a belépő szint. Volt az átlag és volt a felső kategória. Az átlagban pedig voltak nagyon jól eltalált pálcák. Match botok is kb 15-20 éve élték a fénykorukat . Azóta is persze vannak nagyon jó pálcák de azok jelenleg a 100 ezres kategória lett . -
törölt tag
válasz
jackal79 #80099 üzenetére
Balzerem van egy régi magna silver az is van már vagy 25 éves bot. Ott az biztos, hogy az újak a közelében nincsenek. Az is egy jó bot mai napig keresett bot. Nagyon jók még a régi dam hypronok, ilyenem nincs de vennék ha lenne eladó valakinek a szekrényben nem használt.
Abban is az új sehol nincs 2x éves szériához képest.
Most az új szériákból mit érdemes megvenni nem tudom. Egy shimano speedmasterrel vsz csak nem járnál rosszul , de arra is azt mondják nem olyan mint régi. Abból régim se volt így passz.
-
törölt tag
válasz
jackal79 #80099 üzenetére
Nekem van sportexem de régi szériásak, 2 db. Jó botok , de az újakra azt mondják már nem ugyanaz a minőség. Mondjuk ezt szinte mindenre mondják, én nem próbáltam az új szériákból így nincs saját tapasztalatom. De szinte minden cuccra azt hallani a régi széria jobb, ez mindig igaz e, vagy csak elfogultság a fene tudja.
Shimanoban ami a kezemben volt a legjobbnak ár/értékben a beast master első széria. Arra is azt mondják az újak már nem olyanok (nem próbáltam ezt sem) De az a széria az olyan, hogy jobb pergetőbot vsz felesleges. Biztos van ami könnyebb, meg sokkal jobb karbonból van mert eltelt 20 év mióta az kijött , de az bot olyan gyors abból a régi karbonból, hogy nem kell jobb semmire vsz, gumihalazni főleg . Volt a kezemben azóta sokkal drágább pergetőbot is (igaz ezek a csonkok 2 méteres hosszban, nem értem ilyennel hogyan lehet pergetni
dobtam néhányat aztán vissza is adtam, hogy köszönöm a próbát maradok a régi shiminél.
Persze ugyanolyan hosszban lenne lehet más volna.
-
törölt tag
válasz
forras2 #80084 üzenetére
16 kg-os ponty nem fog megdögleni egy beszakított szereléktől , ha valahol elakad letépi magát róla . Az más kérdés a szája mennyire sérül közben.
Egyébként nagyon elvetemültnek kell lenni a pontyok szájának szétszaggatásához. Szoktam vastag monofillal akadóban pontyozni , nem emlékszem rá a hal száját szétszagattam volna. Pedig a fárasztás ott úgy néz ki nem lehet zsinórt adni amit a cucc bír emelni az elején . Persze vastaghúsú nagy horog van fent ami nem vágja szét a hal száját, és nagy húst fog . Ugyanezen a cuccon egy finom horog ilyen fárasztással = a hal száját vágja szét a horog. Fonott zsinórral lehet még szaggatni a ponty száját. Nagyon finom fárasztással is.
Ami egyébként nagyon kényes hal az a süllő , de arra szerencsére kevesebben horgásznak mint pontyra.
Ha egy ilyen fizetős halastavon süllőre beindulna a horgászat ott lenne kár a halállományban.
-
iceQ!
addikt
válasz
BlackmMmDog #80107 üzenetére
Gyere oda ahova én megyek
ketten is elférünk olyan helyet választottam.
-
sasa311
veterán
Én kinn voltam Rsd-n este 10-ig, aztán 4:30-tól újra. Hideg egyáltalán nem volt, hajnalban 10 fok, thermoruha sem kellett, melegítő + egy thermo pulcsi (ruha belseje kabát nélkül).
A köd kicsit zavaró, mert hajnalban szitalt de messze nem olyan kellemetlen, mint akár csak a szemerkelo eső. Valamit vigyél amire le tudsz ülni és nem szívja a vizet (vagy kocsiba több száraz rongy / törcsi), mert a feeder fotel nyirkos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged