- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi #78293 üzenetére
Ú, nekem is nézni kell valami nyelet, mert ráléptem múltkor, persze a fej felöli tagra, hogy mindenképp jó legyen. Vajh ezeknek a rakós Döméknek lehet külön is venni tagokat?
-
jansky1
senior tag
Sóczó zugról van valakinek infója? Akár horgászrendről, akár magáról a pecáról. Mintha találtam volna egy egyesületi honlapot, de azon megállt az élet 2018-ban.
-
ooloo
őstag
válasz
4Grider #78294 üzenetére
Nem vagyok antiszociális , de néha kell nekem is a magány ..... illetve csak én és a természet . Imádtam a nádfal előtt pár centire , 1-2 grammos érzékeny úszóval aprítani a kárászokat .Nappal a kárászt , éjszaka a süllőt , és az akkoriban eszméletlen mennyiségű angolnát .A pontyokat meg sem említem , mert abból is akadt a horogra szép számmal . A harikat viszont sajnálom ...
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #78293 üzenetére
Ez így pont jó általános kell nekem :D
-
4Grider
nagyúr
Ezüstkárász és ponty még maradt a tóban, a kárászok átlagmérete viszont kicsit nagyobb lett. A rablások mennyisége töredékére csökkent, nem egy olyan óra van, hogy csónakból egyet sem látni/hallani. Jó eséllyel a harcsaállománynak annyi, aminek annyi haszna azért van, hogy az eladásra dolgozó húshorgászok ezt a fajt is feladják. Ha a nádasba húzódsz, ma is elég kevés emberrel találkozni, azok többsége sem horgászni van a vízen. Épeszű pecás már nem jár ki, csak a fanatikusok, vagy a természetbúvárok/napozók.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
RicsiSuly #78291 üzenetére
Legolcsóbb használható nyél a Nevis Torrent [link] Két tagon is van menetes rész, két méretben is használható. Másik ami strapabíró: [link] Ha elég a 180cm.
Olcsó, 10 ezer alatti kategóriában mást nem tudnék ajánlani. Lehet van, és nem ismerem.
Ehhez egy Döme Blue fej [link]
Ez a fej sokaknak bevált, bár ennek is megy fel az ára, de szerintem ez alá ne nagyon menj.
iceQ! : Nem lesz annak a halnak semmi baja ha a fűre teszik. Lehet rá így is vigyázni. Nekem szóltatok, én nem is teszek ki halas képet, bár viszek matracot, de lerúgja magát hamar, koszos lesz, nem fotózgatom. Annak ellenére azt gondolom, sokáig nem használtam martacot, de nem lett egy halnak sem baja.
Nekem nem bántja a szemem ha a füvön van a hal, természetesen elfogadom, megértem ha másnak igen... -
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Milyen meritőhálót+nyelet ajánlotok? Nem a 100ezres kategoriát keresem :D :D
-
ooloo
őstag
válasz
4Grider #78289 üzenetére
Szomorú ... 20 + évvel ezelőtt sűrűn látogattam csónakkal a cserepes sziget környéki nádfalakat . Tenyeres kárászok tömkelegét lehetett fogni ( jól átsütve nincsen párja ) , bivalyerős 2-3 kilós pontyokkal tarkítva . Szinte minden alkalommal láttam harcsarablást ... nászidőben szintén az egymás körül forduló szerelmes harikat . Egész nap egy teremtett lelket nem láttam csak a félig vad természetet körülöttem . Élménydús pecák voltam a velencei kiruccanások . Sajnálom a tavat , mert egy igazán szép , vadregényes vizet vesztettünk el jó pár évre .
-
4Grider
nagyúr
A Velencei-tavon a harcsák után most éppen a megmaradt keszegek (dévérek és karikák) pusztulnak.
-
iceQ!
addikt
Új ponty bölcső(nem saját.. FB-os kép)
-
iceQ!
addikt
Holnap ismét kimegyek a Szavannára, viszont már csak éjszakai peca lesz. Ebben a szép borús időben, hogy mennek a halak?
-
Redneck
nagyúr
Lehet hülyeséget kérdezek, de van balkezes orsó ahol jobb oldalon van a kar? Vagy meg lehet valahogy fordítani? Barátnőm zaklat ezzel, aki egyébként jobbkezes, nem értem mi a baja a standarddel.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
sasa311 #78255 üzenetére
Épp tettem odébb az enyémet, ránéztem, nyomát sem láttam enyémen amiket leírtál.
Elképzelhetőnek tartom, hogy romlik a gyártás minősége, vagy lett egy gyengébb széria, azért "szórták ki" napi akcióban.
Nekem a nyél 100%-os, nincsenek a boton vágások, a lakkozás is rendben, annak ellenére hogy 4-5 éves lehet. Első széria, megjelenés után hamarosan vettem.
Ellőtte nekem egy Cormorán Bull Fighter 80-230gr-os bot volt, az után a CXP kecses, és rugalmas......
Spicc anomáliák nekem is voltak, azt hiszem a piros spicc nehezen ment bele mintha más boté lenne,, nekem is az volt az érzetem hogy elcserélték a boltba más botéval...
De azt hiszem a spicc átmérő 2,8-2,9mm körül van a csatlakozásnál, legtöbb bot ilyen, szóval én raktam bele másik spiccet, találtam több kompatibilist, nem probléma..
A boltban fogtam már a kezemben más folyóvízi botot, a Döme mester legújabb (Big River azt hiszem) folyóvízi botjait, megsuhogtattam, semmi kósza gondolat nem támadt fel bennem, hogy a CXP-et cseréljem.
Igaz, hogy ha lehet 120-gr alatti kosarakat használok, de azért komoly gombócot bele..meg rá szoktam gyúrni a kosárra, néha féltégla méret repül a Rábába....Bírja.
Én akkoriban BF akcióban, -20%, 12 ezer forintért vettem, annyiért legjobb ár/értékű botomnak tartom, hozzáteszem 30 ezerért már nem ezt venném. -
technium
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #78278 üzenetére
Érdekes, akkor lehet érdemes arra is figyelni, hogy a megfeszített zsinór nagyon ne hajlítsa meg a spiccet, vagy több napig ne tárolja így az ember, bár nálam még ez nem okozott gondot.
Csak egyszer csavarodott meg az egyik feederbotom spicce, amikor egy sérültet bevittem a horgászboltba mintának, hogy ilyet próbáljanak meg beszerezni a nagykerből és a boltos radiátor mellé tette, spicc tartó hengerben volt, pár nap múlva szépen meghajlott, mert kapta a meleget, kifli formát vett fel a spicctartó, a spiccet alig bírtam kivenni, az is felvette a formát.
Szerencsére horgászat, szállítás és tárolás közben nálam még nem hajlott el feederen spicc (lekopogom).
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
technium #78277 üzenetére
Köszi! Erre nem is gondoltam. Arra a részére igen, hogy talán a pánt miatt, mert feszes lehetett a zsinór. Más nem igazán jutott eszembe. Mondjuk jártam ugyan így egy Nevis Vanity Carp Picker 2.70-es bottal. Igaz, az gyárilag volt hibás, de konzultálás után azonnal kicserélték a Halcatraz-os srácok. Májusban nyertem egy Carp Zoom Tempo Feeder-t, az 2-3 peca után már úgy nézett ki, pedig az még akkor nem kapott meleget, max a vízparton peca közben.
-
technium
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #78213 üzenetére
Talán nem esett szó róla, de ami a spicc csavarodást okozhatja még az a kánikulában felforrósodott autóban hagyott bot, amikor kicsit meg van feszülve a spicc a botrögzítő pánt miatt és nagy hőhatás éri, hajlamos olyankor úgy maradni, megcsavarodni, pláne ha üvegen keresztül tűzi a nap. Illetve a napon vagy felforrósodott kocsiban hagyott spicc tartó is csavarodhat a benne tárolt spiccekkel együtt. Erre is érdemes figyelni.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Jááj. De nem volt kényelmes a kemény parton aludni a botzsákon
. Olyan vagyok most, mint egy mosott szar
Végül 4 kis bugyli harcsát fogtam
-
válasz
Zoli bácsi #78272 üzenetére
Hidd el, en nagyon sokat dilemmaztam, hogy szep vagy nem szep......
De nem peca cuccra koltottem
Most meg mar ugymond mind1!
-
Spoon16
tag
válasz
sasa311 #78255 üzenetére
Drágán vetted (tudom,most ennyi). A CXP River feeder a 20 ezres kategória alja reálisan. Nem rossz bot Dunára,ütnivágni a sóderban meg a kövezésen,de a kidolgozása az ilyen. Picivel többétt ott a Nevis Barbel,vagy már akár a Manták is. De halat a CXP-vel is fogsz fogni és valóban nagyon bírja a nagy kosarakat is!
-
B.i.L
senior tag
Egy kis érdekesség
Horgászbot gyártás -
sasa311
veterán
Na megjöttek a Carp expoert river feeder botok (360). Első benyomások:
- Minden botnak sérült volt a para nyele. Amit átvettem kettőt abből az egyiknek nagyon, másiknak csak kicsit volt megütve. Előbbit kicseréltük, de a cserének is ütött kopott volt a nyele a boltban,de találtunk egyet aminek csak kicsit, úgyhogy azt elhoztam. Nem a világvége, használatot nem befolyásolja, de sajna ez van.
- Mag a bot kidolgozása nem egy prémium érzet ahhoz képest, hogy közel 30K az ára. Csúnya vágások vannak rajta, nincs lereszelve az illesztés, lakkozás is olyan amilyen. Szóval olyan olcsó érzet, mondjuk egy szintén 30K-s browning bottal össze sem hasonlítható
- Jó masszív, erős gyűrűk vannak rajta. Spiccgyűrű kicsit nyeszlett, elfért volna rajta 2 labú, reméljük bírni fogja.
- Spiccek hossza között majdnem 2 centi különbség van a két botnál. Remélem nem valami javítottat kaptam.
- Dióverő mint az állat, de hát a 250 gramm dobósúly az gondolom ilyen. Az biztos, hogy tavi feederezésre nem érdemes venni. Nincs ráírva, hogy hány unciásak a spiccek, de a legérzékenyebb tippre olyan 3 OZ, az erősebb meg az isten tudja, kézzel alig lehet meghajlítani. Folyóra is max oda lehet érdemes ahol nagyon folyik és tényleg nagyon nagy, 100+ grammos ólom vagy kosár kell.
- Gyűrűkre azt írták, hogy jó nagy, hogy a szösz ne akadjon bele. Nos a keverő gyűrűk tényleg olyanok, mint egy távodbó bojlis boté, de a spiccgyűrű nem kifejezetten nagy, szóval nyárfaszösz ellen az sem véd.
- Orsó tartó jó nagy és erős, tuti bármilyen batár orsót bele lehet rakniAhogy ki tudom próbálni és halat is sikerül vele fogni jelentkezem
-
BLUE TORNADO
senior tag
Most voltam szedni tiszai kagylót a holnapi éjszakai harcsázáshoz. Remélem, hogy lesz vele sikerem
-
sasa311
veterán
Szombat - vasárnap: Sokfelé élénk, helyenként erős, akár viharos lehet az északi-északnyugati szél.
Szóval kb. megint az lesz, hogy egy rohadt ernyőt nem lehet lerakni, mert kicsavarja a hurrikán a helyéről + vízszintesen esik az esőAmúgy valakinek van tippje, hogy ha nem viszek ládát hanem csak le akarom szúrni az ernyőt akkor azt akár csak közepes szélben hogyna lehet megoldani, hogy ne vigye el a francba a szél? Ilyenem van, de nem sokat segít, ezt is kifordítja a szé:
-
Nerazim
őstag
Udv!
Haver vett egy ET River bolot 4 meteres hosszban. Soha eleteben nem volt meg kezeben bolo. Uszo beallitasnal a vékonyabb végénél fogta meg és megemelte orsóval együtt a nehezebb végét mert hátrébb akarta rakni...és eltort. A bot ennyire gagyi v O volt bena? -
hermanyi
addikt
válasz
sasa311 #78243 üzenetére
Ez a garantáltan nem szúr meg azért erős . Főleg ha a4-6cm es egyedek vannak terítéken . Nem mondom ,hogy mind ,de 25 böl 2 tuti
Nekem 29. én lesz versenyem Szunyogi zsilipnél (vegyes csapat , 2 fő feeder 2 fő úszó) tavaly 4 óra alatt fogtam 170db ot belőlük + pár keszeg kisbalin de fájt utána a kezem kb 3 napig . -
sasa311
veterán
válasz
KunEmber #78242 üzenetére
Törpét úgy fogd meg, hogy (bal kézbe ha jobb kezes vagy) hátulról rányúlt, ki fogja feszíteni a két mellúszóját és a hátán a tüskét. A gyűrűs és a hüvelykujjaddal nyúlsz a két mellúszó alá, a hátán lévő tüskét meg befogod a mutató és középső ujjad közé.
Így stabilan tudod fogni és garantáltan nem szúr meg, akkor sem ha megugrik. -
KunEmber
senior tag
Kint voltam ma Apajon, a Harmincas csatornán hajnalban. Több szempontból is igazán jó lett ez a reggel :
- nem volt meleg
- nem volt tömeg
- alig van lejjebb a csatorna a szokásosnál, pumpálják a vizet ezerrel
- végre csak spiccbotoztam
- kifejezetten pörgős, apróhalas peca alakult kiAmik említést érdemelnek még:
- el is felejtettem, hogy mennyire jó cucc a spiccbot, főleg ha csak 160 gr
- el kell kezdenem match-ezni ha látom az úszót, ha nem (színtévesztés)
- feketére filcezett úszót ma végig láttam szerencsére
- a sok kis (20 dkg) kárászt hazahoztam, ha már kifogtam, végül is jobb, minthakiöntöttem volna az út másik feléreszakszerűen leöltem volna és veszélyes hulladékként lerakóba helyeztem volna. Majd lesz belőlük hal-alaplé.
- életemben először kesztyű nélkül is meg mertem fogni a geci törpéket, igaz, egyik-másik azért meg is vágott
- nagyon kellett figyelni a távra és az eresztékre: 0 - akad a növényben, -2 cm: csak a törpe, 5 másodperc alatt; -4: keszeg, kárász és 10 dobásonként egy törpe ; -6--8: a nagy semmi.
- élmény volt ma úszózni, ezerféle kapással: volt lerántós, kiemelős, szöszmötölős, trükkösen megállítós és semmi nem történős de ott a kárászos is. -
sasa311
veterán
Hétvége elég neccesnek néz ki peca szempontból :(
-
smokiii1
aktív tag
válasz
diablo1984 #78237 üzenetére
Match bottal messzire kell dobni? Mert ha nem lesz nagyon szeles akkor megpróbálom match bottal, ha meg szeles lesz akkor methodozok.
-
csƵ
addikt
válasz
smokiii1 #78236 üzenetére
Mindig oda járok.
Rengeteg kárász, kevesebb keszeg. De célzottan tudsz pontyozni és amurozni is.
Ragadozók is elég szép számmal vannak benne.Én methodozok mindig. Aquagarant és lebegő pellettet használok.
Sok bojlis verseny is van, arról a módszerről nem nagyon tudok nyilatkozni. -
Szilágyi84
senior tag
Bicske Don Carp Lake volt már valaki megéri az árát, tényleg szinte csak hatalmas nagyokkal van tele ?
-
diablo1984
veterán
válasz
smokiii1 #78236 üzenetére
Igen, sok kárász-keszeg van benne, ponty is van természetesen, de nem egy ponttyal fossá tömött kockató. Bármilyen módszerrel is lehet jót pecázni rajta, match-el is pecáztam már jót rajta, de hosszúelőkével a múltkori egyesületi versenyen 10+ kg fehér halat össze tudtam szedni belőle. Kulturált a környezete is.
-
smokiii1
aktív tag
Balmazújváros melletti Sziki-tóról van valakinek infója? Milyen halak vannak benne, milyen módszer, milyen etetőanyaggal, csalival a menő?
-
B.i.L
senior tag
válasz
aladarazurbe #78221 üzenetére
Én meg kapásjelzőre rakom,és kiengedem a féket (csak halkan szól ) és nem kell bámulni a spiccet - jöhetnek a sörök éjszaka. Egy hátránya van,az amikor engedi a zsinórt,de az nem jellemző.
-
ooloo
őstag
válasz
BLUE TORNADO #78231 üzenetére
Nagyon szívesen , habár semmit nem segítettem .
-
ooloo
őstag
válasz
Interceptor #78230 üzenetére
Ott a pont !
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Interceptor #78230 üzenetére
-
ooloo
őstag
válasz
BLUE TORNADO #78225 üzenetére
Értem ...
Nagy gondot ne csinálj belőle , mert ettől a bot még majdnem teljes értékűen használható . Inkább csak esztétikai hiba . Ha majd elcsavarodik 180 fokban ... na , az már gondot jelenthet . Ezen mértékű anyagtorzulás a bedobást és a bedobási távolságot sem befolyásolja számottevően . Használjátok és fogjatok vele sok halat ....
-
csƵ
addikt
Már nagyon régóta akarok feederkart venni.
Milyet ajánlatok 240-330cm bothosszig? -
sasa311
veterán
válasz
BLUE TORNADO #78217 üzenetére
Nekem egy botomon volt ilyen - egy olyan 20+ éves feederen csavarodott így meg a spicc. Gőzöm sincs mitől
-
KunEmber
senior tag
válasz
Nem ilyen mértékben, de nálam is csavarodik, főleg a lágy, 10-30 grammos spiccek. Én is gondolkodtam rajta, de kb. mindig egy irányba néznek a botok (folyó bal felől folyik), a terhelés mindig ugyanonnan jön, mindig ugyan arra feszül.
Egyébként nálam nem okoz semmilyen problémát.
-
aladarazurbe
csendes tag
Folyton ezeket a patronokat pattintgattam/ragasztgattam a spiccre, de most hétvégén megvilágosodtam. Egy gyenge fényű, levitézlett fejlámpát improvizáltam a tripod-ra , mely a két bot spicce fele világít, csaknem páhuzamosan a botokkal. Így minden egyes gyűrűbetét és gyűrűkáva visszatükrözi a fényt felém. Sokkal hatékonyabb a patronnál, mert nem csak egy pontot látsz a botból, hanem az egész gyűrűsort.
Kipróbálni bármely lámpával ki lehet. Kevésbé fárasztó kontextusában bámulni a spiccet, nemcsak egy pontját.A zsinór sem csavarodik rá.
-
törölt tag
válasz
sasa311 #78212 üzenetére
Tüske , Kisgyalán , vagy kicsit messzebb Deseda. Ott van Mágocs is .
Kisgyalán jó harcsás pálya a kisebb víz az is elég szép méretű . Tüske völgyzárógátas kb olyan 40-60 hektár környéki víz, régen voltam ott nem tudom van szállás a vízparton , de stégek voltak már akkor is. Deseda az már inkább Kaposvárhoz van közel, Mágocs soha nem horgásztam ott de mindig hallom emlegetni tele van hallal kis tó .
-
Grillo
őstag
válasz
Nekem a gyerek pickere járt így, de mivel táborban történt, és fogalmam sincs hogy bántak a bottal, nem lepődtem meg. És nem a gyűrű fordult el szerintem, hanem ott is úgy tűnik, hogy anyagában csavarodott.
-
ooloo
őstag
válasz
A narancs és a fekete tag az egyben van ? A gyűrűk milyen megoldással vannak rögzítve a boton ?
-
iceQ!
addikt
válasz
diablo1984 #78215 üzenetére
Az hogy?
-
diablo1984
veterán
válasz
Nálam a botpánttól a carbon spicc elhajlott és úgy maradt. Könnyen lehet, hogy a csavarodást is "megjegyzi".
-
jansky1
senior tag
válasz
Szia.
Raksz fel képet? Nem is hallottam még ilyenről. -
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Ha új feeder botot veszek, pár hét után a spiccek hossz irányban megcsavarodnak. Ez mitől lehet? 3 feeder-em is így járt -
sasa311
veterán
Valaki aki ismeri / dombóvár környékén lakik tud ajánlani jó hogásztavat? Esetleg olyat ahol szállás is van?
-
ooloo
őstag
válasz
sasa311 #78210 üzenetére
A spiccre helyezhető . spicc gyűrű nélküli - változat teljesen betölti a funkciót . Persze , csak a birizgálós kapásoknál van létjogosultsága ... ha viszi a hal a kosarat , akkor a fék is felvisít .... ha egyébként kiengedett fékkel horgászunk . A mai gyors fékes orsók alkalmasak a "nyeletőfékes" orsós horgászatra is .
-
sasa311
veterán
Ez az ibite az új xaruk. Ez nem csak világít, hanem alapállapotban (pirosan?), de kapásra más színnel villog. Amúgy van belőle simán spiccre tehető változat is és a saját márkás botjaikhoz eleve vehető olyan spicc, amin ez a gyűrű van, ez a gyűrű magába nekem is egy értelmezhetetlen dolog.
-
ooloo
őstag
válasz
Zoli bácsi #78208 üzenetére
Nem értem , hogy miért kell(ene) egy világító patron - filléres tétel - miatt lecserélni a spicc gyűrűt . Van sokkal frappánsabb megoldás is . Megnézném , hogy egy komolyabb boton ki cseréli le az értékes gyűrűt egy céllövöldei egypálcás bóvli vacakra . Eladhatatlan .... így promóciónak jó , de semmi több .
A megosztási szándék ill. tett viszont megsüvegelendő .
-
Zoli bácsi
őstag
Sporttársak, kanytársak.....
Ha valakit érdekel:
[link] -
iceQ!
addikt
2-re már itthon voltam. Betli. Voltak többen is a tavon, szerencsére nem csak én jártam így. A kapásjelzők nem nagyon jeleztek
Héten hűl egy kicsit, hétfőn éjszakára ki megyek ismét. Igazából ebben a melegben én sem bírok enni
.
Egyébként a balin, csuka végig rabolt. Fene nagy étvágyuk volt.
-
bravatis
csendes tag
válasz
busman #78164 üzenetére
+1 Nekem is Nevis Barbel River Feeder 390XXH van dunára, sajnos most ment fel az ára "ennek is", én még akcióban vettem. Amúgy elég gerinces bot, még a maszatolós keszeg kapást is mutatja, heavy spiccnél is, 150-200 gr-os kosarakkal horgászom. Van még egy döme riever, talán az valamivel lágyabb
-
iceQ!
addikt
Kint vagyok a Szavannán, nem nagyon őrjöng senkinek sem a kapásjelző.
Ahogy látom fürdik a hal, lehet elő fogom venni a match botot, mert a feeder technika most nem jeleskedik. -
sasa311
veterán
Tovább csökken a Tisza-tó vízszintje. A tározó vízszintje a Kisköre-felső vízmércén mérve jelenleg 662 cm, mely a turisztikai célú hajózási vízszint ( + 680 cm) alá csökkent 18 centiméterrel.A következő napon várhatóan a Kisköre-felső vízmércén mért +662 - +660 cm-es vízszinttartomány fog előállni. -írja a Közép Tisza vidéki Vízügyi Igazgatóság - Kötivizig
-
törölt tag
válasz
sasa311 #78181 üzenetére
Ma ásással kezdtem, már a rövid a láncom a csónakhoz annyira lent van a víz. Jó 2 méter hosszan 2 ásónyom mélységbe ástam jó gyökeres talaj, nádasban, jólesett. Méghogy nem sport a peca.
Nálunk a harcsa eszik, ma csak 1 kapás volt gyenge volt, igaz csak naplemente környékétől lehetett normálisan kuttyogatni a szél miatt. De előző pecákon mondjuk 2 hétre visszamenőleg mindig volt kapás , több is 3 kapás és hasonlók 3 órás peca alatt kb. 6-9-ig kb este.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Padavan firmware
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest