- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
Tegnap végre eljutottam az RSD-re (Csepel), érdekes peca volt. Leégtem, eltörtem egy MAP spiccet, egyszer beszakadtam (tavaly az RSD-n egyszer sem sikerült ez, egész év alatt sem), de ami a legfontosabb: kint ültem 4 órát a napon, szívtam a víz-szagot és csak töltődtem a tél után.
Decathlonos keszeges anyagot kevertem fele-fele arányban Walter Bream olcsóval, raktam bele kis Aquát, kendermagot, angolmorzsát, kukoricát, menet közben élőt. 3 távot horgásztam, 15 m, 30, 45. Mindenhol fogtam halat, de messze a legjobbnak a kinti táv tűnt. Mivel ezen a helyen van egy nagyobb lapos rész a vízben, vélhetően megindultak a halak már a sekélyebb, gyorsabban melegedő vizekbe.
Fogtam gébet, snecit, karikát, de a max. méret csak ilyen női kéz méretű volt. Egy nagyon heves kapásom is volt, meg is lepődtem, de nem akadt meg. Kukoricával és csontival csalizva mozdítás sem volt, az egy szem csonti és egy szem pinki, és a kettő pinki kb. egyenlő arányban hozott eredményt.
Élveztem, alapvetően elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest