Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #58483 üzenetére
Kipróbáltam az SW orsót, jó lesz ez, egy 3-as bányatavi bajszos tette próbára.
Igaz a dupla hajtókar nem jött be. Volt régen egy olyan orsóm, amin "másfél" kar volt, szóval egy kar, a másik oldalon meg gyakorlatilag csak ennek a meghosszabbítása, de semmi fogantyú, na az nagyon bejött anno, baromi jól kiegyensúlyozta az orsót.
Életemben először a sliderezést is kipróbáltam, igaz egyelőre csak partközelben, mert maggal etettem kézzel meg kis csúzlival. De így is nagyon bejött, ha rendesen meghúzza az ember, ki lehet dobni a világból, baromi jó.Stabil, mély vízben is jól áll a cucc. Úgyis van pár bányató itt Pest környékén, próbálom még csiszolni ezt a technikát, bejövős.
Nagyon nem tudtam belemélyedni, mert elhívtam havert, ő most ismerkedik a pecázással, aztán inkább arra figyeltem, hogy lásson-tanuljon, sikerült neki is egy kisebb pontyot kiszedni. Ez meg az én putyóm:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drón topik
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Revolut
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest