-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #53885 üzenetére
Dunán rakozom nem orsós bottal tolom . Tudom milyen kapások tudnak lenni . De én pl azért megyek le ,hogy horgásszak s nem azért ,hogy a jövőhét szerdai kajáról álmodozzak . És ráadásul alapból csak 1 bottal horgászom 99% ban , és nem csak a dunán .
Amúgy ki kell engedni a féket és máris van nyelető . Én személy szerint ugyanúgy mint az autóknál az ezer + 1 extrát csak plusz meghibásodási forrásnak tekintem . Nekem a lényeg egy orsónál az áttétel és a jó finom fék . A gyors fékes orsókat sem igazán kultiválom ,mert szerintem egy hagyományos fékesnél ha rendes a fékrendszere sokkal finomabban be lehet állítani a fékerőt . Néztem rengeteg videót és jókat mosolygok rajta ,hogy akasztás után fárasztásnál tekergeti a féket . Mi a faxomnak ha be van lőve előkéhez ? vagy ha nem tud fékerőt állítani rendesen akkor meg húzza meg csumára és kikapcsolt visszaforgás gátlóval horgásszon .
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged