- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Volt bennem kétség, de megnéztem pár képet a neten, meg a hát és a farok alatti úszók helyzetéből próbáltam okoskodni, ez jött ki belőle... Rosszul. Köszönöm a helyesbítést mindenkinek! Otthon a markánsabb színekhez vagyok szokva, benéztem...
Pedig a legelső halam vagy tizenöt éve éppen egy aprócska bodri volt az Ipolyon, szívemhez nőtt a faj, a kisvörös mindig amolyan kis "csalfa" volt nekem, szégyenlem is magam, hogy nem ismertem fel.
Steady74, igen az a legsekélyebb rész, és tényleg kedvelt hely tavasszal, meg a másik vége, minél közelebb dobálva a nádhoz. Legalábbis a helyiek elmondása alapján... Tavasszal mindenképpen tervezek rápróbálni match-csel is a vízre, jó buli formapontyokkkal küzdeni finom cuccal.
A Zéé
Igen, kötelező a matrac. 400-ért lehet bérelni, én így tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged