Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
csabamigo #28294 üzenetére
Én is ezt a botot néztem, hogy meg kellene venni még ha nem is kell konkrétan, mert jónak néz ki, könnyű (100g), és 3k az ára.
A készletre legtöbb helyen azt írják, kifogyott.
Én inkább ezt venném mint a Kamasakit, bár azt nem ismerem konkrétan.
Asszonynak ez való igazán.sityupityu: kaptunk képet egy merítőnyélről
Megismerhetnéd igazán -
joe979
aktív tag
válasz
sityupityu #28298 üzenetére
Ami nem Shimano, vagy Serie Walter, az szar ...
-
tween
őstag
---------------------------------------->
-
csabamigo
aktív tag
Igenigen ,de azért sikerült keszegeket,kárászokat fognom dögivel light feederrel de pontyot nem,sőt akik kimondottan csak pontyot akartak azoknak sem jött össze a környékemen. Meg hát a víz,hol apadt,hol áradt de akkor tele volt "szeméttel"(jópár döglött busát láttam) sajnos
-
csabamigo
aktív tag
[link]
Ez a szett szerintetek KEZDÉSNEK jó lenne?
Asszonynak kéne valami,rákapott a pergetésre ha lehetősége van rá
Megyünk tavasszal a Tisza-tóhoz is meg nyaraláskor
Jelenleg valami olcsó(2000ft)teleszkópos pergető, boton egy match orsóval,rajta sima damillal nyomja
Vagy inkább az a Kamakasi szett lenne jobb? -
gerii
addikt
válasz
sityupityu #28292 üzenetére
Úgy kell vadászni a tagokat, mert nincs hal, + nem lehet kijutni a kombájnnyomos sártengerben a holtágakhoz.
16-ban még a vízcserére sem volt pénz állítólag (mocskos, büdös volt a víz). -
gban
veterán
válasz
sityupityu #28287 üzenetére
Nekem egy legolcsóbb pergető botom van Nevis (240, 10-30, tehát nem dióverő azért), nagyon szeretem, ismerősnek meg valami 3m-es közepes fenekezője (bocs nem tudom pontosabban), az se rossz.
-
gban
veterán
válasz
sityupityu #28285 üzenetére
Minden viccet félretéve, logikusnak is tűnhet hogy ha jók a botjaik akkor a merítőnyelek is simán lehetnek jók, elvégre a technológia is hasonlíthat.
-
sityupityu
veterán
válasz
Steady74 #28282 üzenetére
Így van a botjaik jók. És az általam múltkor agyondicsért NEVIS Whisper Power merítőnyél pedig szegecses. Aki finomszerelékhez jó merítőnyelet akar venni --és most nem túlzok ha azt mondom, hogy versenykategóriáról beszélhetünk, más gyártók ilyen nyelet dupla ennyiért árulnak!-- akkor az mindenképp ezt válassza.
-
csabamigo
aktív tag
Most,hogy itthon vagyok betegállományban elővettem a horgászigazolványt,fogásit
16ban 16napot horgásztam ,idén is remélem minimum ennyit tudok
Jövőhéten meg le is adom a fogásit és hosszabbítok ha lehet már -
jjohn
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Van valakinek tapasztalata NEVIS Winner Magnum Carp 50-es orsóval kapcsolatban?
Kösz. -
gban
veterán
Fagyasztó ha már ötletelés megy.
Nálunk van egy kombi hűtő, alul 3 fagyasztó fiók.
Tele volt mindig, de kaptunk egy külön 3 fiókos fagyasztót is.
Egyszer bekapcsoltuk, mert 'átmenetileg' sok volt a cucc.
Azóta a 6 fiók is csurig, és ha veszünk valamit és fagyasztani kellene az sosem fér be.
Házisárkánnyal rendelkező sorstársaim gondolom tudják miről beszélek. -
RufuszX
senior tag
Fehérjès vödör és kész. Jól zàr és a fehérje sem romlik meg benne
-
zsola32
őstag
bocsi de ennyit agyalni ezen...kell 2-3 festékes vödör, amit előtte pöpecül elmostál.
lezárod, az légmentes - ennyi -
-
Steady74
Topikgazda
-
gban
veterán
Korábban volt szó róla, egyesek kutyatápot használnak etetni, 1200 Ft 10 kiló, és hogy az káros a vízre, stb.
Ma is hallottam egy ismerőstől, mondtam neki, az elvileg nem az igazi.
Azt mondta, eredménye elég jó, és kérdezte, mi a gond vele, ha a kutyámnak adom, miért ne adnám a halaknak is, miért mondják rá hogy nem javasolt? -
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #28258 üzenetére
Egy marékra gondoltam
az kicsit sokáig tartana, látom jó nagy zsákkal vett.
-
sityupityu
veterán
Ennyi beteget.
-
gban
veterán
Hirdettek itt egy Daiwa exceler jigger + Quantum salsa párost egyebekkel.
Közülünk vette meg valaki? Az lenne még a jobbik eset.
Lebeszéltem hogy holnap megyek érte (még tegnap, de mentem volna azonnal is, csak ez volt jó neki), alig nyögte ki most hogy elvitték -
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #28245 üzenetére
Most már tudom melyik tó ez! Tényleg szép.
-
tween
őstag
Gyerekek! Ez sok műhó semmiért
-
joe979
aktív tag
Hollerádó kezdi kapni az ívet, hogy túlzásokba esik
-
joe979
aktív tag
válasz
sityupityu #28238 üzenetére
Aqua Pellet ?
-
Ibituba
aktív tag
Folyòvizi keszeges etetöanyagot 2-3mm-es rostàn törjem àt bekeverés utàn? Illetve ahol 33cm van írva a rosta méretéhez az 18literes vödörhöz valò?
-
zsola32
őstag
sziasztok
használ valaki Shimano Diaflash xt-a pergetőbotot?
az 50-100g verzióját ajánlották harcsázni.kíváncsi vagyok a véleményetekre, köszi
-
golyós
addikt
Kezd a FB method csoport átmenni teljes tragi-komédiába, most éppen egy gyerekrajz verseny teljes képeit és kiválasztott nyerteseit törölték csak úgy.
Most már dafke maradok, jókat lehet mosolyogni rajtuk. Csak azt nem értem mi a céljuk?? -
joe979
aktív tag
Ezzel a kékek köre bezárult
-
golyós
addikt
válasz
Steady74 #28217 üzenetére
Ezt a kettőt ajánlgatja mindenki.
Pestről messze van, innen akkor érné meg ha több embernek kellene és üzemanyagköltségért behozna az ember 1-200 kg-t. Lehet még így is olcsóbb lenne.
De ha gondolod itt a fórumon is el lehet passzolni biztos 1-2 zsákot.Én most fedeztem fel, hogy a szomszéd utcában is árulnak pelleteket ( még jó áron ) szerintem itt fogok venni mert nem csak nagy kiszerelés van náluk.
Ha valakit érdekel : [link] -
Steady74
Topikgazda
-
joe979
aktív tag
válasz
sityupityu #28208 üzenetére
Az volt akkor, de nem tartott sokáig .Pedig olyan ősanyákat szedtem, hogy csak na ....
Balzer 25 darabos, No 1 és 2-es méret volt. Közepes minőségre, az ára teljesen baráti. -
joe979
aktív tag
válasz
sityupityu #28201 üzenetére
Na ez passz, ilyen jó dögök voltak, de a horgon nagyon szarul bírták ... meg a nyári meleg pikpak kicsinálta őket.
-
zsola32
őstag
alakulnak a dolgok rendesen
az fb-n kiszanálták az összes osztrák pelletes bejegyzést. -
sityupityu
veterán
válasz
joe979 #28197 üzenetére
De gondolom nem a harmatot piszkálta a géb? Mert az azért fura lenne.
Azért jó a harmatgiliszta, mert ami azt felveszi általában csak jó hal lehet, kispályás hal megijed tőle.Ha nem is ad mindig márnát, sokszor viszont nagyon szép dévéreket szoktunk fogni vele. A trágyagilisztával viszont valóban lehet fogni gébet. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest