Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolynet

veterán

válasz zolynet #19318 üzenetére

Kajászó horgászpark (Keve) beszámoló:
    6ra érkeztünk meg a tóhoz, már akkor nagyon nagy tömeg volt, alig találtunk üres helyet ahova befészkelhettünk. Alapozó etetés nélkül vágtam neki, annyian voltak h szerintem felesleges lett volna, így ami bement a kosárba azzal etettem csak. (epres Tímár mix)
    Délelőtt volt egy halam ami szakított az előkét, kénytelen voltam nem engedni a féken mert a nádas és a helyszűke nem engedte, így szakadt. ~2.5-3kilós körül lehetett.
    Ja, szabályzatban hogy fonott előkével nem lehet horgászni, sem pedig fonott dobóelőkével. Ja most nézem hogy csak az utóbbi, na fasza, mind1, mert annyira nem ment a hal hogy az leírhatatlan,
    köszönhető a folyamatosan keresztbefújó szél miatt. Szerintem ott ez konstans lehet, mert egy igen sík terepen van, teljesen keresztülfújja a tavat. Az M7 autópálya zaja nem hallatszik be, az jó pont ugyan, illetve a 1200ft-os napi jegy ár. ~35-40en biztos voltunk a tavon, mely nem kicsi ~12.5ha , de nekem nem adott kikapcsolódást. Nem valószínű hogy ide visszatérek.
    Minden csalit kipróbáltam, halibutra volt több kapásom is (2-3), illetve amit a szomszédtól kaptam mézes illetve pálinkás kukoricára. 2 öreg ült mellettem, szépen fogdostak, de csak a kukival, az etetőjük is mézes keverés volt, azt megkaptam tőlük illetve a helyüket is mert 12ben mentek. Vittek is vagy 5-6 szép pontyot.
    Ott fogtam az egyetlen halat, ~2.5kg ponty, mézes pálinkás fűzött kombóval.

1pozitívuma van a dolognak, lehet egy másik haverom is rákap a pecára. :)

Új hozzászólás Aktív témák