Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
(nem csak neked írom, csak pont ezzel kisérletezgetek, teljesen kezdőként)
Én is pont ezt kérdeztem nemrég. Ráadásul az én Philips Barista Brew-em előáztat is.
MOst odáig jutottam, hogy a 15 darálási fokozatból visszamnetem 2-esre. Így gombnyomástól 5mp kb előáztatás, kis szünet, és kb 9mp után indul a tényleges "főzés".
Ezen a 2-es finomságon már viszonylag nehezen indul el, még 2-4 mp. 43mp az összes idő, 18gr őrlemény, kb 35-40gr kávé lesz, még nem tudom mérni. 4es finomságon 36mp volt. Impresso Sweet7 volt a kávé, és életemben először éreztem valami extra illatot, elfelejtettem mi van ráírva, de utána elolvastam és tényleg szilvalekvár szerű volt az az illat. Teljesen ledöbbentem. Ja és sajnos ez a gép az irodámban, otthon meg a 22éves éppen torka véres Saeco MAgic automata egy áruházi Perico-val, és egy Nesspresso kapszulás, Lidl kapszulákkal, hát mióta ezt a Philipset próbálgatom, azok valami borzalmas ízetlen löttyök
Crema-nak valami ilyennek kell lennie? Egyáltalán képről megmondható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás