Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolida
tag
A Sweet7 minden, csak nem savanyú.
Ahogy írták már, őrölj finomabbra, ellenőrizd a pogácsa vastagságát a '100 forintos' teszttel és főleg mérj időt!
Egy hirtelen átfuttatott adagnál (durva őrlés, vagy vékony pogácsa miatt gyors lefolyás) nem lehet megítélni a -közepesnél sötétebbre pörkölt- kv minőségét.
-
nmate91
tag
Kifolyási időt honnan kell mérnem? Ez a gép ahogy megnyomom a gombot előáztat, majd pillanatnyi szünet és kezdi nyomni újra a vizet, de még 2-3 másodperc mire megindul a kávé. Volt ahol azt mondták a gomb megnyomásától, volt ahol azt, hogy az első cseppek megjelenésétől.
Én úgy tudom általában gombnyomástól szokták, de szerintem ahonnan csak akarod. A lényege, hogy keress egy pontos receptet és jegyezd meg mennyi idő kell ahhoz a kávéhoz, amit úgy gondolsz, hogy ízlik neked.
Másik: Karos gép és többször felragad a pogácsa a gépre amikor leveszem a kart. Ez gond-e, és mi miatt lehet?
Próbáld kevesebb őrleménnyel és jól nyomd le a kávét.
A savanyúság sok mindentől lehet, nekem akkor volt az általában, amikor túl gyorsan átfolyt és nem tampereltem eléggé erősen.
Ajánlom olvasgass vissza hasonló témákban itt (is), nekem sokat segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás