- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JackFeryll #40173 üzenetére
Jártam így. 2 csapatban voltam, ergo megnyertem a mindkettőhöz tartozó összes agilis eseményt. Ebből az lett, hogy szakmai melóra naponta maradt kb. 2 órám. A főnök persze hepciáskodott, hogy nem halad a munka. Mondtam neki, hogy csókolom, tessék, itt a naptáram, mutasson rá, hogy mikor melózzak. Persze az lett a vége, hogy az egyik csapat eseményei mentek a kukába.
-
I02S3F
addikt
válasz
JackFeryll #40043 üzenetére
Ilyet én is hallottam. Egy multi hatalmas összegekért keresett operátorokat, mint kiderült utólag, hatalmas fluktuáció volt a diszfunkcionális működése miatt a szervezetnek. Nem találtak embert a saját hibájuk miatt, így csalogattak magasbb fizuval.
-
dugo_
veterán
válasz
JackFeryll #39960 üzenetére
Kivéve, ha a legdrágábbakat rúgják ki, ahova high performerként tartozol.
-
pb99.5
újonc
válasz
JackFeryll #39960 üzenetére
Létezik ilyen, de egyáltalán nem általános. Inkább úgy fogalmaznám át, hogy a high performance korrelál a jó váltásokkal, és van olyan menedzsment, aki ezt belátja és tesz azért, hogy megtartson. De ez inkább a kisebbség.
Leépítésnél biztos segít, de tipikusan ott is elég ha nem vagy a bottom 20%-ban; ha többtől válnak meg akkor nem biztos hogy maradni akarsz. -
JoinR
őstag
válasz
JackFeryll #39840 üzenetére
Nekem 10 helyből kb. 2 volt olyan, ahol ez ne lett volna megoldható (startuptól multiig voltam sok helyen). Azért hosszú távon a 2 óra még multiknál is kicsit necc, de ha úgy vesszük, hogy a bullshit meetingek nem számítanak bele, mert közben lehet főzni, takarítani, akkor nem esélytelen.
-
válasz
JackFeryll #39836 üzenetére
A napi max. 2-4 óra valós munkával töltött idő mellett bele kell hogy férjen!
-
Egon
nagyúr
válasz
JackFeryll #39417 üzenetére
Nem mindegy honnan indul az ember, ha valaki a piac tetején keres és tud mellette megtakarítani is akkor már nem biztos hogy a 20% elérhető vagy annyira motiváló.
Ezt adom.
Ha meg a piac alján keres, sőt esetleg pozíciója alatt keres akkor meg 20% is kevés lehet.
Ha a legalján van, és esetleg minden fillér számít, akkor simán váltanak, akár 10%-ért is, láttam már ilyet.
A mentális egészség, jó közeg, meg a work life balance meg se lett említve, de legalább annyira fontos.
Nyilván, de az teljesen borít(hat)ja a matekot (sógorom pl. kevesebb bérért váltott, mert annyira tele volt a hócipője az előző munkahelyével).
Ebből kifolyólag feltételezve, hogy kb. ugyanaz a helyzet a jellemző az új helyen, mint a régin ezeken a területeken, kell beárazni a váltás kockázatát, és a 20% az általában jó megközelítés. -
vzozo
senior tag
válasz
A mentális egészség, jó közeg, meg a work life balance meg se lett említve, de legalább annyira fontos.
+1
Ezek számomra annyira fontosak, hogy jelenleg +20%-ért biztosan nem, de még talán +50-ért se váltanék. Tehát ha valaki nagyon jól érzi magát az aktuális helyen, akkor a prio listán szvsz illik az elsők között lennie annak, hogy az mennyit ér.
Persze én könnyen beszélek a juttatási csomagommal, nyilván egy pályakezdő job-hopper más szituban lehet.
-
Reggie0
félisten
válasz
Viszont ezek azok a dolgok, amik jellemzoen inkabb a valtas utan szoktak kiderulni, minthogy elotte, tehat a kerdest tekintve nem nagyon szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Garmin venu 3
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest