Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
Sziasztok,
Szembesült egy helyzettel és szeretném megkérdezni jól látom-e és tenni lehet-e valamit vagy nem szükséges.
Adott munkahely:
Multinál eltöltött több, mint 7 év, ranglétrán alulról lépkedve, jelenleg mérnökként nem mérnöki tudást igénylő pozícióban dolgozok, nem kell belerokkanni a feladatokba, de jellemzően józan észt nélkülöző döntéseknek/feladatoknak kell megfelelni, ami rendkívül zavaró és a józan eszem elpazarlásának érzek minden munkanapot. Csoportvezetőként 6 ember munkájáért felelek, viszont kevés a sikerélmény, a főnököm (nem mondhatom, hogy vezető, mert nem vezet) jellemzően nem dicséri a jó munkát és kb egy golyóstollért is közelharcot kell vívni a beszerzéssel... Ami a legjobban zavar (és ez lehet, hogy csak az én vesszőparipám), de a munkaköröm megnevezése szakértő kellene hogy legyen és nem vagyok így nevezve, továbbá a beosztottaim többet keresnek nálam (lassan két éve vezetem ezt a csapatot).
Fizetés 420 bruttó, további 1,5 millió/év béren kívüli/bónusz különböző felosztásban.Lehetőség:
Hobbiprojekteken belül programozok és hívtak most egy kkv-hez java fejlesztői kezdő pozícióba. Nem kapnék ennyi pénzt és nem lenne ennyi felelősség sem, viszont tervezünk Budapestre menni (egész család) dolgozni/élni és úgy érzem ehhez jobb dobbantó lenne 2-3 évnyi programozás, mint a jelenlegi munkaköröm.A két lehetőség közötti földrajzi távolság nem számottevő, ezért nem részleteztem.
Pro-kontra érveket próbálok nap mint nap mindkettőhöz párosítani és tény, hogy a pénz egy húzóerő, viszont azt nem szeretném, hogy elbutuljak/beszürküljek a jelenlegi munkahelyemen és úgy érzem jót tenne nem csak a váltás, hanem az is hogy jobban kell tornáztatni az agyam.
Szóba jöhet még az is, hogy tanulok valamit munka mellett, esetleg online kurzuson vagy iskolarendszerű oktatás keretében.Biztos hagytam ki dolgokat, de hirtelen ezeket találtam a legfontosabbnak. Aztán lehet, hogy csak én gondolom rosszul..
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP EliteBook 640 G11 2028.12.Hó-ig Garis Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD 9nap üzemidővel!
- ASUS Zenbook Flip UX360CA
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új állapotú Samsung Galaxy S23 Ultra garanciával
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest