Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Természetesen annál a cégnél érdeklődtem amelyik átvenne. HR-től jött az igéret, hogy átvesznek, de szerintem már egyre kisebb az esély rá. Így meg se Cafeteria-t se egyéb juttattás nincs, se bónusz de még tanfolyamos sincsenek. Béremelés is csak egyszer volt az elmúlt 3 évben, de az is csak azért mert idén januárban csökkent a járulék, azt megkaptuk.
Az is benne van a pakliban, hogy ha sokat pattogok, akkor keresnek helyettem mást. Egy mezei User supportos könnyen pótolható. Főleg, hogy ezt a munkát egy hét után egy betanított majom is el tudná végezni.
Nem tudom, hogy 5 év supportos háttérrel nulla tudással mennyire találnék könnyen új munkát és milyen bérrel.Goose-T
Lehet, hogy itt is ez van, de amennyit számláznak utánam fél év alatt megspórolnák azt a pénzt az átvételemmel.
Szerintem az is lehet, hogy így "költségként" szerepelek nem pedig "headcount"-ként.
Van aki már több mint 10 éve van "kölcsönözve".
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest