Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz Jhonny06 #7656 üzenetére

Hat erre csak azt tudom mondani, hogy szomoru...
    Azert nincs valos kepem errol, mert 91-ben erettsegiztem raadasul akkor nem is progmat-ra mentem, de csak azert, mert a gimis tanarok "riogattak", hogy ha nem vesznek at a 3. ev utan akkor ott maradok foiskolai diplomaval - na ez nagyon gyorsan kiderult, hogy mekkora egy hulyeseg volt! -, ezert a matematikus szakra jelentkeztem... na ott tenyleg volt aki utalta a programozast, de az meg nem meglepo, absztraktabb vonalon mozgott par ember. A progmatot meg nem konkret csoporttal huztam vegig, igy nem tudom, hogy ott mi volt az altalanos, ugyanis mar 4. eves voltam a masik szakon mikor felvettem, es elsoeves targyam csak egy nem volt meg vagy elfogadhato mas alapjan.
    Na es mindezek mellett mar alt.suli 7.-es koromban jartam a TIT-be basic tanfolyamra. Eleve erdekelt barmi algoritmizalas. (Pl. me'g nem tanitottak a tort kitevos hatvanyozast es nem ertettem miert fogadja el a fuggveny; csinaltam egy kis felbontasu ciklust es onnan "reverse engineer"-eltem ki, hogy mi a szabaly:)
    Nem tudom, ebben a topikban volt-e, de akkor ez mondjuk egy nagy kulonbseg lehet abban, hogy ki az aki "egy eletre" valasztotta ezt a szakmat, vagy 10-15 evre ami utan valtani akar valami "nivosabbra" (vezetoi-gazdasagi stb.)

Új hozzászólás Aktív témák