Hirdetés
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
[1st]Diablo
csendes tag
Sziasztok!
-22 éves Informatikus vagyok
- Érettségivel
- Informatikai Rendszergazda OKJ-s képzési papírral rendelkezem.15 éves korom óta játékokkal, játékfejlesztéssel, szerver üzemeltetéssel (VM Ware) foglalkozom jelenleg is ebből éldegélek.
A VM Ware virtualizációval 2,5-3 éve dolgozom együtt, van egy erősnek mondható fizikai szerverem és azon vannak a kis projektjeim.Folyamatosan tanulok a szabadidőmben programozni, PHP, C#, C++, angular js, VB.net rendszeres használatával, sajnos - nemsajnos néha ide kell nyúlnom amikor nagyon elakadok és kilátástalan számomra egy adott feladat megvalósítása, de úgy gondolom ez a közösség erre való, hogy segítsük egymást a fejlesztésben.
Főleg windows beállítottságú vagyok, nem vetem meg a linuxot sem, de a játékszerverem is MSSQL, IIS használatával üzemel, Active Directory környezetben. Cisco-t is tanultam, (CCNA), (IT). Hardveres szakközépiskolába jártam és elég jó a kézügyességem, így bizonyos hardverek javításához is értek, alkatrész csere stb.
Szerintetek ezekkel az ismeretekkel el lehet helyezkedni bármilyen értelmes munkahelyen?
Nekem nincsenek nagy elvárásaim, 160 ezer ft környéki fizetés / minimálbér + utiköltség megtérítése, ezzel sokat kérek? Saját laptopom van, jogtiszta szoftverekkel, van több telefonom is, tehát csak egy mikrosim-et kéne venni a munkás telefonhoz...
Ti hogyan indulnátok el? Nem szeretnék egész életemben robotolni, ezért is foglalkozok a játékfejlesztéssel, mert abban látok jövőt és pénzt, de szükségem volna egy fix állásra ami mellett / amikor nem történik semmi közben tudnék foglalkozni a saját projektjeimmel.
Pesttől 30 perc vonatra lakok, a jogosítványt 2 hete kezdtem el.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Futás, futópályák
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Foxpost károsultak - 2026
- TP-LINK routerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest