Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Az régóta közismert tény, hogy ha nem képzed magad a suli mellett, akkor nem ütöd meg a belépő szintet egy céghez.
A hobbiprojektektől jobb leszel és a sima suli szintje fölé emelkedsz, a hobbiprojektek fontosak, mert az első munkánál ebből látják, hogy tényleg érdekel a szakma és hogy tudsz ÖNÁLLÓAN is tanulni, nem csak amit kiadnak készen az iskolában. Valamint a suli csak megmutat egy csomó dolgot, de neked kell elindulni valamelyik irányban.Az önképzés NEKED fontos, hogy mindig kívánatos maradj a munkáltatók számára, ez nem a munkaadó feladata, még akkor sem, ha profitál belőle. Ebben a szakmában az önképzés a saját kontódra kb kötelező, különben megrekedsz. Szóval szerintem joggal várható el, hogy ne legyen valaki totál kezdő. Arról nem is beszélve, hogy gyakornokoskodás során elég sok tapasztalatot össze lehet gyűjteni. Viszont a gyakornoki pozíciókhoz általában nappali jogviszony kell, és emiatt akár SZÁNDÉKOSAN CSÚSZNI IS MEGÉRI a tanulmányokkal. Én például 1 év gyakornokoskodást már letudtam napi 8 órás munkarenddel mire záróvizsgáztam.
Szóval a piacon a belépő kezdő szint az az, hogy érdekel valami, és azzal már foglalkoztál. Ez a kezdő szint, erre jár a min 400 bruttó Budapesten.
Én 450 bruttó + fix 13. havival kezdtem, aminél az éves bér leosztva 12 hónapra ~487 bruttó havonta.+ cafetéria.
Így már bruttó 500 felett járunk és ez még csak a fix, erre jöhetnek prémiumok.jah igen, én felmértem, hogy mi kell ehhez (képeztem magam a sulin felül, gyakornokoskodtam sokat, készültem az interjúkra...).
Azt meg, hogy ezeket kell csinálni nem nehéz kitalálni, de amúgy a google is kiadta.
Ahogy azt is kiadja neked a google, hogy a br 400 az Budapesten az átlagos kezdőbér.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest