Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis update.
Pénteken voltam interjún a cégnél, hárman körbeültek, majd egy órát beszélgettünk. Munkaidőben abszolút rugalmasak, szimpatikusak a progos srácok, 120 óra / nettó 200-ra poker face, nem tudom mit gondolhattak róla.
Mivel még az elején tisztáztuk, hogy C#-ból sehogy nem állok, ezért abból nem is kérdeztek a srácok, de azért egy OOP teszten átmentünk, bár nem készültem rá, de úgy érzem jól ment

A vizsgaidőszakom volt még a kényes pont, az nekem 4-6 hét, amíg közel használhatatlan vagyok, beszéltünk róla hogy 7-11-ig heti 20 órában is lehetne tolni, de az egyik progos srác nehezményezte, hogy pont a betanítás után venném magam takarékra, amikor már hasznom is lenne.
Ma hívott HR-es reggel, szívesen dolgoznának velem, de februártól. Januárban kéne bemennem aláírni a papírokat és jan 30.-án hétfőn már kezdhetnék is.
Szerintem belevágok

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kés topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tesla topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest