Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Attól erre még nem normális érvelés ez "A probléma ott kezdődik, hogy nincs összehasonlítási alapod, mivel sohasem jártál egyetemre. A hasznosságát az tudja megítélni, aki elvégezte."
amit te toltál.
Egy nem tudhatod, hogy nem jártam egyetemre és valaminek a hasznosságát nem csak az tudja megmondani, aki átélte. Tudom milyen járni napalin egyetemre? Nem. Ez viszont nem azt jelenti, hogy nem lehetek tisztában az felsőoktatási rendszer előnyeivel/hátrányaival. Főleg mert azóta része vagyok, van elég közvetlen rokon akit átesett rajta, és dolgoztam együtt elég bugyuta barommal akiről nem feltételztem volna pl egy programtervező matematikus végzettséggel fejlesztő, hogy alapvető gondjai voltak a saját nyakatekert logikáján kívüli gondolkozással és problémamegoldássa, 0 csapatmunka és sorolhatnám. Rengeteg negítív példa és ettől még nem mondom azt, hogy hülye aki egyetemre megy... de nehogy már az egy "elit" értelmi szint és logikus gondolkodást, rendszerszemléletet stb adjoj/legyen amit nem lehet elérni csak egyetemmel?Erre amúgy nem reagáltál, kíváncsi vagyok pedig:
""Nálunk a cégnél ahhoz, hogy csapatvezető lehess ez a követelmény:
BSc diplomával: 5 év tapasztalat
MSc-vel: 3 év
diploma nélkül: 9 év"
Itt meg nem tudom mi a bajod? Matek megy? Ez pont egyenló elbírálás, más kérdés, hogy attól még nem igazságos pont a diploma nélkülivel szemben. Mitől lesz jó csapatvezető? +9 év szakmai tapasztalattól és emberi kapcsolattól, vagy MSc + 3 év tapasztalattól?"
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest