Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
válasz
KergeK@csa
üzenetére
Köszi, érdekes dolgokat írtál

Lenne hozzá még kérdésem, ha belefér írd meg, pls
Ha valaki rosszul lőtte be állásinterjún, tehát kissé alálőtt, akkor nincs olyan, hogy ti ajánlatok magasabbat? Nekem volt ilyen a jelenlegi (első
) munkahelyemen, hogy én mondtam egy X összeget, és erre közölte a HR-es, hogy Y-ra gondoltak, és Y > X, bár nem sokkal. Mástól is hallottam ilyesmit. Bár az én esetemben hozzátartozik, hogy ez egy oktatással egybekötött junior program volt végzősöknek/frissdiplomásoknak, egyszerre 5 embert vettek fel és mindenki pontosan ugyanannyit kapott, csak előtte tájékozódásképpen megkérdezték, hogy amúgy mire számítunk. Így valószínű, hogy volt olyan is, aki többet kért volna. Ja meg az is hozzátartozik, hogy ez 2 éve volt, és azóta nem emelkedett a fizetés, míg más régebbi dolgozóknak kétszer is. (Lehet, hogy nem véletlen, hogy már csak 2-en vagyunk az 5-ből
)
Ehhez kapcsolódóan, ha valaki fölélő, akkor megpróbáltok alkudni vele, vagy megköszönitek, hogy befáradt és kész? Vagy ez mitől függ? Előfordult, hogy engedtetek, és kicsit többet adtatok a tervezettnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen autót vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 fejhallgató erősítő (DAC)
- CSERE IS! BONTATLAN 3 év garancia Honor 400 Lite 8/256 Velvet Black
- Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7735HS 16Gb ram 1TB SSD RTX 4060 6 hó garancia!
- HP Victus 16 Core i7 13700H 16Gb ram 1TB SSD RTX 4070 6 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- 32GB DDR4 3200
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) munkahelyemen, hogy én mondtam egy X összeget, és erre közölte a HR-es, hogy Y-ra gondoltak, és Y > X, bár nem sokkal. Mástól is hallottam ilyesmit. Bár az én esetemben hozzátartozik, hogy ez egy oktatással egybekötött junior program volt végzősöknek/frissdiplomásoknak, egyszerre 5 embert vettek fel és mindenki pontosan ugyanannyit kapott, csak előtte tájékozódásképpen megkérdezték, hogy amúgy mire számítunk. Így valószínű, hogy volt olyan is, aki többet kért volna. Ja meg az is hozzátartozik, hogy ez 2 éve volt, és azóta nem emelkedett a fizetés, míg más régebbi dolgozóknak kétszer is. (Lehet, hogy nem véletlen, hogy már csak 2-en vagyunk az 5-ből