- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Apple asztali gépek
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tehPwnerer #4987 üzenetére
Heti 20-30 órában nem lehet kitűnni? Akkor 40-ben hogy fogsz? Úristen, több mint egy éve nem változott a fizetésed? Megsúgom, főállásban sem fognak percenként emelni. Diplomával majd más lesz? Nem. Magas szakmai tudással lehet alkudozni, nem papírral, vagy évek számának emlegetésével. Ha jól rémlik én nettó 1- 1,5 év autodidakta tanulással szereztem annyi tapasztalatot, hogy olyan fizetést kaptam első percben amit mások több év munkában szerzett tapasztalat után. Aztán 3 év után már senior voltam... Szóval akarat kérdése, meg szorgalom. Ja, diplomát még sehol nem kértek tőlem, majd 10 éve elraktam a szekrénybe, lehet már meg sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest