Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
válasz
lajafix
üzenetére
Nekem is voltak társaim akiktől isten óvjon hogy munkatársaim legyenek, de én is tudom, az anektodális történetek nem bizonyítanak semmit.
Ahogy itt is elhangzott pár helyről, mindenhol vannak jó és rossz esetek, és ezzel tisztában is van a szakma, különben nem lennének interjúk, csak x helyre x darab y iskolást keresnének, nemde?
Hogy honnan mennyit vesznek fel, ideális esetben több ésszerű ok határozza meg, pl arányaiban többen jelenkeztek onnan, közelebb van, valóban jobb tudásúak stb. az ebből készült statisztika nem preferenciát mutat, kivéve, ha az okot összekevered a következménnyel, ez sima halmazelmélet.
Persze lehet vannak iskola rasszista intézmények, ahol az értelmesebbet sem veszik fel mert más az iskolája neve, hát, én olyan helyre amúgy se mennék, és szerencsére nem olyan telített a szakma, hogy ez gondot okozzon, kivéve, ha már az említett rossz esetek köze tartozik, amiről a delikvens saját maga tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest