Új hozzászólás Aktív témák
-
stoilt
csendes tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
"Akinek van egy kis esze, az nem lő sokkal fölé, hogy kb. mennyit adna neki a cég. Aki meg hülye és irreális összeget mond, azt el fogják hajtani, mi a probléma?"
Ja és nyilván azért van ez a topik is, 4000 hozzászólással, aminek egy jó része "XY pozira jelentkeztem, szerintetek mennyit kérhetek?" típusú, mert amúgy mindenki be tudja lőni, hogy mennyit adnának neki.
Amúgy meg leírom még egyszer - mert látom, hogy nehéz felfogni, amit írok - hogy én a saját tapasztalatomat írtam le, amit a saját ismerősi körömben látok. Lehet neked más véleményed, tapasztalhatsz mást, lehet szélesebb rálátásod, tán még igazad is lehet nagy összességében, de attól még nem változik, hogy én ezt tapasztaltam. Kicsit olyan ez mintha én Észak-Norvégiában ülve megjegyezném, hogy -20 fok van, te meg leoltasz, hogy igazából +40, csak közben kiderül, hogy te a Szaharában ülsz. Más a környezet. Nem mondtam, hogy globális probléma, azt mondtam, hogy én ezt látom.
Egyébként sem értem mire a nagy felháborodásod, sosem volt még olyan, hogy valakinek nem egyezett valamiben a véleménye a tieddel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12600HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest