Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoilt
csendes tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
"Akinek van egy kis esze, az nem lő sokkal fölé, hogy kb. mennyit adna neki a cég. Aki meg hülye és irreális összeget mond, azt el fogják hajtani, mi a probléma?"
Ja és nyilván azért van ez a topik is, 4000 hozzászólással, aminek egy jó része "XY pozira jelentkeztem, szerintetek mennyit kérhetek?" típusú, mert amúgy mindenki be tudja lőni, hogy mennyit adnának neki.
Amúgy meg leírom még egyszer - mert látom, hogy nehéz felfogni, amit írok - hogy én a saját tapasztalatomat írtam le, amit a saját ismerősi körömben látok. Lehet neked más véleményed, tapasztalhatsz mást, lehet szélesebb rálátásod, tán még igazad is lehet nagy összességében, de attól még nem változik, hogy én ezt tapasztaltam. Kicsit olyan ez mintha én Észak-Norvégiában ülve megjegyezném, hogy -20 fok van, te meg leoltasz, hogy igazából +40, csak közben kiderül, hogy te a Szaharában ülsz. Más a környezet. Nem mondtam, hogy globális probléma, azt mondtam, hogy én ezt látom.
Egyébként sem értem mire a nagy felháborodásod, sosem volt még olyan, hogy valakinek nem egyezett valamiben a véleménye a tieddel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Mesterséges intelligencia topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- msi Vector 17 HX Nagyképernyős Gamer laptop 17" -35% i9-14900HX 16/1TB RTX 4070 8GB QHD+ 240Hz
- TCL 65C79K MiniLED 144hz Bang&Olufsen
- KERESEM! Audient ID4 MKII
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest