Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djgeg

őstag

válasz #39560925 #3144 üzenetére

Hajrá :)

(#3145) FLx v

Így van. Használni kell írásban és szóban is. Rá kell kényszeríteni az agyadat, hogy használja is az angolt. Én akkor vettem észre, hogy teljesen átállt az agyam, amikor már gondolkodni is angolul kezdtem el. Kicsit megrémisztett elsőre :DDD , de így lehet rávenni az agyadat, hogy kialakuljanak a megfelelő kapcsolatok benne.

A az angolul beszélők túlnyomó többsége amúgy sem a classic british angolt nyomja. Az amcsi nem szarozik a 12 igeidővel. elég neki a 4-5 is. Megérted? Megérted! Akkor meg? :D

Kedvenc vicces storym, hogy az Amerikai cserediák kel föl egy átbulizott éjszaka után mi meg ott ülünk a konyhában barátommal. Jön a srác, dumál dumál. (értettük) Egyszer csak megáll és elnézést kér a rossz angolja miatt.... Kérdezzük, hogy mi a francrol beszél, hiszen Amerikában született és nőt fel örülnénk, ha anyanyelvi szinten beszélnénk mint ő. Erre elmondta, hogy őt rendszeresen lecseszik főleg az British angolok, hogy milyen csúnyán beszél és reggel nem tud rá odafigyelni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák