Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
csendes tag
válasz
jbnd-007 #31106 üzenetére
Két teamet vezettem külsős PM-ként párhuzamosan kb 20 indiaival, most már csak egy van meg, de ez is kezd egyre válságosabb jeleket mutatni. Nyáron új tesztelőt kaptunk, na az egy büdös percet nem tesztelt eddig, csak beüti a taskokat passed-ra, eszkaláltam a dolgot, kértem az ügyfelet, hogy cseréljék le, mind a mai napig nem történt meg, egy tagot interjúztattak le eddig, de az visszamondta. A tech leadem a csapatban hetek óta elérhetetlen, a kérdésekre két napos lag-ekkel reagál, közben roadmapet kellene építeni, de az esztimációkat nélküle lehetetlen megcsinálni, mert a team tagjai egy büdös lépést nem mernek megtenni önállóan a tech lead útmutatásai nélkül. És nem tudok kiszállni másik projektre, mert a cég azt mondja, hogy képtelenek a helyemre mást rakni jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest