Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nem tudom, hogy melyik egyetem/foiskolarol beszelsz, de azzal vitatkoznek, hogy nem tudnak a tanarok tanitani, _mert_ nincs pedagogiai vegzettseguk.
Egyreszt egy resze az egyetemi oktatoknak tanarszakoskent vegzes utan kerult fel az egyetemre, masreszt meg a pedagogiai vegzettseg se olyan altalanos tudas, nagyban a tanitott eletkoratol fuggo, harmadreszt meg vannak oktatok az egyetemen akik jol tudnak oktatni, vannak akik nem, altalanositani nem tul szerencses...
(igen, kvazi erintett vagyok, a ferjem informatikai temaban tanit az egyik egyetemen, de nem is ezert mondtam, hanem mert nekem is mikor jartam - JATE, tehat nem most es tuti nem ugyanoda - bizony valtozo volt, hogy az oktatok kozul melyik mennyire jol tanitott, de ez inkabb a sajat gondolkodasmodjuktol fuggott, nem a vegzettsegukrol, a legjobb tanarom eppen matematikuskent vegzett, es nem is gondolnam hogy pluszban tanult pedagogiat mielott orat tartott - megis jo volt, sot jo tankonyvet is tudott irni a temaban).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest