Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Ahogy a többiek megfejtették: 6 hónapot fizetsz elsőre, de persze ezután az következő 3 hónapért nem kell fizetned
. Ez sincs mindenhol így, de amiket én néztem lakások ott a "Move in price" így nézett ki.Kicsit olcsóbban is találhatsz lakást (~6000 dkk), de az már nem Koppenhága (bocs nem mondtam, de az árak többsége ide vonatkozik) szóval többet utazol, szerintem az alatt már csak szobák vannak.
Félre tenni mindenkép többet lehet, mint itthon (én kb. 2x annyit tudnék java fejlesztőként), de persze az csak akkor érik be ha valamikor haza is jössz. Kinti árak mellett sokkal jobban nem fogsz élni
.Ja és akkor ott van még az elején a szabadságolás...
De nem akarom elvenni a kedved, szerintem Koppenhága k*rva jó hely sok szempontból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ez sincs mindenhol így, de amiket én néztem lakások ott a "Move in price" így nézett ki.
.
De nem akarom elvenni a kedved, szerintem Koppenhága k*rva jó hely sok szempontból is.