Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilvánvaló az eladó áll jogi kapcsolatban a szállító céggel.
Az is egyértelmű, hogy a címzettek felé is kell kommunikálni a szállítónak.Senki sem gondolja, más szállítócégeknél sokkal jobb a helyzet.
Sehol sem Einstein kvalitású emberek dolgoznak a szállítási láncban.A németeknél a DHL és Posta egy céggé lett alakítva. Korábban sok helyen kerékpáron szállították a leveleket és a kis csomagokat. Most megy autóval néhány háztömbnyit a postás, majd gyalog körbe jár néhány házakat, utána - közbe odaadja a nagy csomagokat is,
Mindehhez elektromos autókat terveztek, de még a hagyományos szennyezi a levegőt. Néhány percenként megáll az autó, kicsit később megint gurul néhány 10 métert. -
-
-
Változott a helyezet.
Reggel jött email, hogy ... Hát őőőő... Keresik az elveszett csomagot...

Fél órára rá csengetett a futár a csomaggal.
Az egész hajcihőből két tanulságot vonhatok le:
1) A UPS-nél qrva nagy kupleráj van!
2) Nem szabad a UPS ügyfélszolgálatát hívni, rögtön az eladónál (esetemben az Apple-nél) kell panaszt tenni. Érdekes mód, utána a UPS azonnal tud intézkedni.Utólag is köszi mindenkinek, aki az eladó felé irányított!
-
-
Délután ismét beszéltem a UPS ügyfélszolgálattal és minő meglepetés, ma sem hozzák a csomagot. És most nem vetítettek, mint csütörtökön és pénteken ("a kézbesítőnél van a csomag, ma megkapom"), beismerték, hogy a raktárban van...
Mi a fenét tudnak rajta raktározni ötödik munkanap?
A "húsvétra azért megkapom?" kérdésemre nem nagyon kaptam választ.Utána felhívtam az Apple-t (nagyon más az ő ügyfélszolgálatosaik hozzáállása!), elsírtam a bánatomat. Felvették a panaszt és küldtek egy virtuális t*könrúgást a UPS-nek.
Merthogy expressz küldemény volt másnapi kézbesítéssel (jan.13.). Kicsit elképedt a hölgy, amikor mondtam neki, hogy a UPS "standard" csomagként jelöli.
Mondtam a kedves hölgynek, hogy nekem úgy is jó, ha visszaadják a pénzem és megrendelem az Alzától (nem is értem, hová tettem az eszem, hogy eleve nem onnan rendeltem meg
). Azt mondta, lehet róla szó, de a visszatérítés is idő, így valószínűleg hamarább kihozza a UPS. -
Viktor77
titán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ezt írtam én is.
A feladóval van kapcsolatban (náluk van a pénze), a szállítócéghez semmi köze, amíg alá nem írja, hogy átvette.
Boxolják le ők, addig is utalják vissza a pénzt, illetve, GVH. -
Az eladóhoz menjen a panasz. Az áll jogi kapcsolatban a szállítócéggel, nem te.
Ha a kézbesítő aznap nem tudta kivinni a csomagot este kerül vissza a központba. Nagy valószínűséggel másnap még nem kezdi el a második kört. Mire vissza kerül a rendszerbe, a kézbesítő már úton van. A csomagot, ha nincs az elektronikus listában nem viheti, hiszen az lopás kategória.Ez akkor működik, ha amúgy minden rendben.
Ha a csomag sérült át se vedd! Vagy videózva bontsd ki. Divat lett kiszedni az értéket és szeméttel tölteni vissza. -
-
-
Ilyen az amikor Ace Venturát kéred fel a csomag kiszállítására
-
-
-
-
-
-
Zsolt,72
senior tag
-
-
Panaszt tettél már?
Nekem a minap a Dpd tudta az e-mailemet a lakcímbe generálni... emiatt persze nem jött értesítő... csomagszám hiányában nem tudtam átirányítani se...
-
Az UPS egy hitvány banda. Néha jött csak velük csomagom, de mindig egy csomó gond volt velük.
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Az Alza elkényeztetett bennünket!
-
Autodoc csomagot UPS hozta lengyelből. Na ehhez több mint egy hét kellet.
-
-
-
Viktor77
titán
Ilyenkor nem a webshopnak kell ezt lerendeznie a szállító céggel? Hiszen te nem állsz semmilyen kapcsolatban velük.
Írd meg nekik, pénz vissza, aztán boxolják le ők a UPS-szel.
A te neved sehol nem szerepel, hogy átvetted. -
Mindig csak az almás cuccokkal van a baj
-
Úgy kell nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Motoros topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Alkoholista nevelde
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Azt mondta, lehet róla szó, de a visszatérítés is idő, így valószínűleg hamarább kihozza a UPS.