Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Mostanában én is voltam pár interjún, és úgy láttam, hogy egyik helyen sem voltak kíváncsiak a certjeimre, inkább volt egy rövidebb szakmai része is az interjúnak. Szerintem ebben közre játszhat az is, hogy az átlag certek nagy részét dumpból kb. bárki meg tudja csinálni (oké, neked van OCM-ed, az pont nem ilyen, de az OCA-OCP szint igen).
A legutóbbi interjúkból azt vontam le, hogy nagyon nehéz ideális munkahelyet találni, ahol a fizetés, szakmai fejlődési lehetőségek és az egyéb körülmények is találkoznak.
Pl. volt olyan hely, ahol simán megadnák a bérigényemet, de minden egyéb területen rugalmatlanok, 8-16-ig munkaidő, home office nincs.
Ahol rugalmasabbak lennének a munkaidőt és home officet tekintve, ott meg simán tettek egy kb. 8 százalékkal kisebb ajánlatot, mint amit minimum igényként megjelöltem, így az is kiesett.
Pedig egyre inkább azt érzem, hogy jó lenne váltani, a mostani munkahelyemen már sok érdekesség nincs így pár év után (maximum, ha bejön valami újabb projekt), illetve a fizetésem területén is nagyobb ugrást így lehetne elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- TCL LCD és LED TV-k
- Könyvajánló
- ASUS ROG Ally
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tesla topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- Lenovo ThinkPad L450 használt notebook olcsón
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 7 eladva
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest