Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Nekem van több ismerősöm is, akik hasonló évi 12-14M számláznak ki, és mindegyik azt mondta, hogy inkább az 1M bejelentetten, mint 1,2M számlázással. Hozzáteszem, ők mind törvényesen nyomják, azaz érzésem, hogy sokaknál ez inkább nem jellemző és ügyeskednek, úgy tényleg marginálisan jobban jön ki a képlet.
(#10016) Jhonny06 :
"Ugyanúgy adózott, bejelentett jövedelem." No itt jön egyből a képletbe, hogy mennyit jelentesz be, ha rendesen bejelented magad, akkor már is nem alakulnak olyan jól a számok. Konkrétan a bankomat kérdeztem meg, nyilván ismerik a mostani jövedelmi szintemet, de akkor bizony fél év számlakimutatást kérnek, de van ahol egy lezárt adóévet.
Én évente 1x vagyok max beteg és a hó is vagy esik vagy nem. Betegszabadságod lehet pl a gyerek miatt is, de 100x másik ok is van rá, bizony nem pénz ez igaz, de van, a másik esetben pedig nincs. Van egy leukémiás kollégám 1 éve nem dolgozik, mutass egy biztosítót, amelyik ezt fedezi? (nyilván erre nem tervez az ember és részemről is sarkalatos példa, mert programozni még akár vért hányva is lehet a tiszta szobává alakított lakásban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerű kávé topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest