- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Más adatokat is tartalmaz a lekerdezesEredmenye, ezért egy az egyben nem tudom/akarom átadni.
Az lenne az ultimate cél, hogy az új lekérdezések (amik új értékekkel töltik fel a lekerdezesEredmenye változót) adatai a userData végére kerüljenek pluszban.
Tehát ha az első lekérdezésből feltöltött 10 elemet (0-9), akkor a következő lekérdezés ehhez fűzze hozzá, a 11. elemtől indulva.Pluszban szeretném, hogy ebből az új tömbből ami adattal (userrel) már dolgoztam, azt kiszedjen belőle (hogy ne pazaroljam a felhasznált helyet feleslegesen), de úgy, hogy az előző hozzáfűzős módszer miatt az "id-k" ne változzanak.
Tehát ha 10 elemem volt az első lekérdezésből, és a második lekérdezésig feldolgoztam 5-öt belőle, akkor magában a tömbben csak a hátra lévő 5 elem legyen (hogy ne foglalja a memóriát, mert kb. végtelenig nyúlhat a bővítés), viszont amint jönnek az adatok az új lekérdezésből, azok a 11. elemként kezdve kerüljenek be. (hogy az "id-jukra" megfelelő módon tudjak hivatkozni)Néztem a slice()-t de az csak új tömbbe rakja, 0-tól kezdőden, így az nem jó.
Esetleg még arra gondoltam, hogy simán csak "lenullázom" az értékét a már felhasznált tömb elemeknek. Pl. userData[0] = ""; (vagy hasonló, ahogy működik majd)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest