- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Az miért nem jó, hogy fetch-el (vagy ha szélesebb támogatás kell, akkor a jóöreg XMLHttpRequest) csinálsz egy POST requestet a click eseményre? Miért kell ehhez a location?
nevemfel
okosabb-tapasztaltabb
Hát akkor sajnos rossz helyen kopogtatsz
egyébként kb 2 évig használtam TS-t Angularral (ez már lassan egy éve, most egy pure JS-React projekten dolgozom), én szerettem. Az, hogy muszáj minden változóhoz/konstanshoz típusdeklarációt írni sztem csomót javit a kódon (vagy pl a generikusok, az is segített nekem egy csomószor). Bár az tény, hogy nem csodaszer ez se, TS-ben is lehet szar kódot írni ahogy a JS kód se feltétlenül rossz.
illetve amit még nagyon szeretek: nekem a VSCode a bevált editor, kb mindenhol azt használom. Ez ugye beépítetten hozza a TS-t, szóval pl ha van egy npm package-ben .d.ts, akkor az IntelliSense auto felismeri és az alapján segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest