Hirdetés
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Silεncε
üzenetére
Mert természetesen megtartanám az eredeti funkcionalitást. A <form> submit esemény lapot tölt újra.
Csúnya volt az eredeti gomb a form submit-hoz, lecseréltem image-re (a form elem bármi image-et is elfogad submit elemként). Viszont így nincs gombmegnyomás anim, ami bénán néz ki. Azért akarok nyomógombot.
Viszont akkor meg form submit nem lesz
Szóval marad a window.location.assign(). De ehhez meg POST paramétert adni nem tudok.GET paramétert tuti adni tudok hozzá, azt megnéztem. De ha tudok POST paramétereket adni hozzá valahogyan, jobban nézne ki, hogy a megjelenített oldal címbe nem kerülnek bele a get paraméterek. Nem mintha jelenleg túl sok lenne, de akkor is randa
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- World of Tanks - MMO
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként kb 2 évig használtam TS-t Angularral (ez már lassan egy éve, most egy pure JS-React projekten dolgozom), én szerettem.
Szóval marad a window.location.assign(). De ehhez meg POST paramétert adni nem tudok.