- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Keresés eredményéhez akarom kijelölni a találatokon belül a keresett szavakat.
Erre a<mark>
tag-et használom.function markText(textContainer, textToMark){
return textContainer.replace(textToMark, "<mark>" + textToMark + "</mark>");
}
Így viszont nem tudom kezelni a kis- és nagybetűket.
Pl. arra keresek, hogy "máté". A szerver visszaadja találatnak a "Máté"-t (nagy kezdőbetűvel) tartalmazó találatokat is (ehhez kapcsolódóan amúgy a PHP topikban van egy nyitott kérdésem, és nagyon összezavarodtam vele, ha valakinek magabiztos tudása van a keresés mikéntjével PHP-ban/SQL-ben, kérem, nézzen majd rá), viszont a JS csak azokat jelöli be, amik pontosan megfelel a keresésnek.
És nem tudom, hogyan kellene úgy módosítanom a fenti függvényt, hogy ha a szövegben az van, hogy "Máté" (nagy kezdőbetű), a keresési szöveg az "máté" (kis kezdőbetű), a találatban lévő sztringben a nagy kezdőbetűs Mátét is vegye körbe <mark> taggel. (Ha csak a kezdőbetűt kellene figyelni, könnyű lenne, viszont ugye lehet olyan találat is, ahol csupa nagybetű, vagy csak a 3. karakter nagy stb. És nekem az kellene, hogy kijelölje, bárhogyan is találja meg a "máté"-t: máté, Máté, MÁTÉ, mÁtÉ, MáTé stb.)
Lehet, valami nagyon egyszerű, és amint elküldöm a hozzászólást, eszembe is jut - de egyelőre nem jövök rá.
Hátha ti már találkoztatok ilyen helyzettel.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Be Quiet Pure Rock FX Black BK033 + Garancia 2027.02.08-ig
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest