-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prog-Szerv
csendes tag
válasz
martonx #8348 üzenetére
Ezzel én is így vagyok....sajnos jelenleg még kell hozzá a jquery, de olvastam a fórumaikon, mások is kérdezték, hogy nem-e akarnak tőle függetlenedni, esetleg más hasonló library-re váltani és írták a fejlesztők, hogy tervben van csak nagy meló, mert ráépül ugye az egész datatables. Nemerég a bootstrap amit szintén használok az 5-ös verzióval végre levetette magáról a jqueryt és a fontawsome-et is....át is álltam énis az 5-ösre.
Visszatérve a problémára az a poén hogy tegnap előtt amikor kipróbáltam egy sima json file-al még működött, és nem tudok rájönni most mi a fene baja van....
Ja és igen a datatablest fejlesztik, csak hát igen jquery az alapja. Tudsz esetleg valami mást javasolni helyette? Én most már nem hazsnálok semmit az oldalaimon csak bootstrap meg vanilla js....meguntam hogy ezek a libraryk folyton elhalnak mire ráépítesz valamit meg fizetőssé válnak ugye font awesome...
Új hozzászólás Aktív témák
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged