- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
"Ha csak a HTML kódot akarod, akkor nyomj egy tetszoleges oldalon egy jobbklikket és View Page Source vagy Inspect "
Hát ez JS ismeret nélkül is nyilván egyértelmű, de mint említettem, nem akarom hogy a böngi ehhez betöltse előbb az oldalt.
"Ha válaszolsz a legeslegelső kérdésemre, akkor többet tudunk segíteni."
Írtam, hogy a w3schoolon próbálgatok példákat + saját ötleteket nyilván, de nem vagyok webmester és programozó, nem értek a webtechnológiákhoz, egyszerűen csak érdeklődöm a témában és szeretnék bizonyos dolgokat megoldani elképzelés szerint...
Az alap gond tehát itt keresendő, nem tudom mivel mit és hogyan lehet, mik a határok és korlátok. Ezért jövök egy fórumra érdeklődni és nem íratkozok be 100 ezrekért egy suliba, mert az nem éri meg és olyan mélységig nem is érdekelne + nem ezzel akarok foglalkozni és pénzt keresni. Viszont mindig azt kapja az ember általában, hogy miért nem érdeklődik, kérdez és jár utána, hisz sokan hasonlóan már eljutottak komoly webtervezői státuszba is. Nekem elég csak pár egyszerű dolog, nem török a magaslatokba. Ennyi. Ha tetszik ilyen egy a témában félművelt érdeklődő.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest