Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs
üzenetére
Az alkalmazáslogika saját problémáival egyébként is végezni kell. Az én problémám nem az. Az én problémám az, ha kényszerítő körülmények miatt csak annyira hatékonytalan eredményt lehetséges megalkotni, ami meg sem érdemli a bizalmat, hogy bármire is jó lesz. Az alkalmazásfejlesztésbe ölt hónapok ahhoz képest még mindig a kisebb probléma.
De nem kanyarodtunk el kicsit a topic-tól? Ez itt a javascript topic. Itt azért kérdeztem, hogy felvilágosítást kapjak róla, mi a legoverheadmentesebb hálózati adatkapcsolat, amit böngészős, kliens oldali javascript felkínálni képes lehet google chrome böngésző használatának peremfeltételével?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Macrodroid
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest