- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #7300 üzenetére
Az alkalmazáslogika saját problémáival egyébként is végezni kell. Az én problémám nem az. Az én problémám az, ha kényszerítő körülmények miatt csak annyira hatékonytalan eredményt lehetséges megalkotni, ami meg sem érdemli a bizalmat, hogy bármire is jó lesz. Az alkalmazásfejlesztésbe ölt hónapok ahhoz képest még mindig a kisebb probléma.
De nem kanyarodtunk el kicsit a topic-tól? Ez itt a javascript topic. Itt azért kérdeztem, hogy felvilágosítást kapjak róla, mi a legoverheadmentesebb hálózati adatkapcsolat, amit böngészős, kliens oldali javascript felkínálni képes lehet google chrome böngésző használatának peremfeltételével?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest