Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAID
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Kicsit langyosítva itt a harcokat, aki már dolgozott front-end fejlesztőként elmondaná, hogy most akkor félig designernek kell lenni, vagy csak nem árt ha legalább azt észreveszed ha szarul néz ki az egész?
Én ugye most azért választottam délutáni elfoglaltságnak a frontendezést mert beleuntam a c/c++ command lineos progházikba, de folyamatosan előjött ez a "frontendes vagy? hahah szoval nem tudsz egy rendes algoritmust megirni haha" stigma. Amit valahol értek, hogy honnan jön, és én sem leszek szerintem még sokáig ennyire fókuszált a frontenden, mert mint az előző kérdésemből kiderült nem sok közöm van az ux / ui designhez és hányok a csstől 100 sor felett.
Nektek ki a front-end developer? Meddig ér a keze? Vagy tényleg ennyire gyakori az a dolog, hogy mindenhová fullstackeket keresnek, így ha odaadnak az adott embernek egy funkciot hogy implementalja akkor azt az elejétől a végéig meg tudja oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest