Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Blu-ray írót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Ez a hype dolog szerintem szimplán annyi, hogy valamiért szeretünk (én legalábbis biztos) mindig a legmenőbb, legújabb, ha a fészbuk is ezt használja akkor biztos jó módon olyan ezközökhöz nyúlni amire egyáltalán semmi szükségünk.
Az angular komplexitása szerintem egy kifejezetten erős dolog ha 300 senior fejlesztőd van, mert ők fogják tudni igazán értékelni azokat a megoldásokat amelyeket a többi frameworkhöz képest nyújt.
React már egy fokkal emészthetőbb az átlag JS fejlesztőnek, legalább érted mit írsz amint megtanulod a framework sajátságait meg a jsx-et.
Szerintem csak jól kell ezközt választani az adott feladathoz és nem fogja felütni a fejét ez a probléma, persze ha nem te döntöd el miben írod akkor....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Óra topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs