- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Ez a hype dolog szerintem szimplán annyi, hogy valamiért szeretünk (én legalábbis biztos) mindig a legmenőbb, legújabb, ha a fészbuk is ezt használja akkor biztos jó módon olyan ezközökhöz nyúlni amire egyáltalán semmi szükségünk.
Az angular komplexitása szerintem egy kifejezetten erős dolog ha 300 senior fejlesztőd van, mert ők fogják tudni igazán értékelni azokat a megoldásokat amelyeket a többi frameworkhöz képest nyújt.
React már egy fokkal emészthetőbb az átlag JS fejlesztőnek, legalább érted mit írsz amint megtanulod a framework sajátságait meg a jsx-et.
Szerintem csak jól kell ezközt választani az adott feladathoz és nem fogja felütni a fejét ez a probléma, persze ha nem te döntöd el miben írod akkor....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest