Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- BIOS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Ez a hype dolog szerintem szimplán annyi, hogy valamiért szeretünk (én legalábbis biztos) mindig a legmenőbb, legújabb, ha a fészbuk is ezt használja akkor biztos jó módon olyan ezközökhöz nyúlni amire egyáltalán semmi szükségünk.
Az angular komplexitása szerintem egy kifejezetten erős dolog ha 300 senior fejlesztőd van, mert ők fogják tudni igazán értékelni azokat a megoldásokat amelyeket a többi frameworkhöz képest nyújt.
React már egy fokkal emészthetőbb az átlag JS fejlesztőnek, legalább érted mit írsz amint megtanulod a framework sajátságait meg a jsx-et.
Szerintem csak jól kell ezközt választani az adott feladathoz és nem fogja felütni a fejét ez a probléma, persze ha nem te döntöd el miben írod akkor....
Új hozzászólás Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest