-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Ez a hype dolog szerintem szimplán annyi, hogy valamiért szeretünk (én legalábbis biztos) mindig a legmenőbb, legújabb, ha a fészbuk is ezt használja akkor biztos jó módon olyan ezközökhöz nyúlni amire egyáltalán semmi szükségünk.
Az angular komplexitása szerintem egy kifejezetten erős dolog ha 300 senior fejlesztőd van, mert ők fogják tudni igazán értékelni azokat a megoldásokat amelyeket a többi frameworkhöz képest nyújt.
React már egy fokkal emészthetőbb az átlag JS fejlesztőnek, legalább érted mit írsz amint megtanulod a framework sajátságait meg a jsx-et.
Szerintem csak jól kell ezközt választani az adott feladathoz és nem fogja felütni a fejét ez a probléma, persze ha nem te döntöd el miben írod akkor....
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest