Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Igen, ebben a fázisban vagyok, csak nagyon az elején, viszont anno a google hozta ezt a topikot is.
De amúgy ez amolyan ½hobbi csak nekem. Rég rájöttem hogy nem leszek én programozó, de a szükség meg néha hoz megoldandó dolgokat, amihez némi alap scriptelés nem árt...Amúgy az önképzési szisztematika szintjén nagyon érdekelne, hogy milyen lépcsőfokokon, napi mennyi gyakorlással és mennyi összidő alatt lehet egy átlagos amatőr szintig legalább eljutni?
Vettem én anno C, meg C++ könyveket is régen, mikor még azt sem tudtam milyen nyelvvel kéne kezdeni, de valahogy az eleje a legrázósabb ennek úgy érzem, még az ember nem látja a fától az erdőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xbox Series X|S
- Háború Izraelben
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest