Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Igen, ebben a fázisban vagyok, csak nagyon az elején, viszont anno a google hozta ezt a topikot is.

De amúgy ez amolyan ½hobbi csak nekem. Rég rájöttem hogy nem leszek én programozó, de a szükség meg néha hoz megoldandó dolgokat, amihez némi alap scriptelés nem árt...Amúgy az önképzési szisztematika szintjén nagyon érdekelne, hogy milyen lépcsőfokokon, napi mennyi gyakorlással és mennyi összidő alatt lehet egy átlagos amatőr szintig legalább eljutni?
Vettem én anno C, meg C++ könyveket is régen, mikor még azt sem tudtam milyen nyelvvel kéne kezdeni, de valahogy az eleje a legrázósabb ennek úgy érzem, még az ember nem látja a fától az erdőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest