- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami baja van a tápomnak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Igen, ebben a fázisban vagyok, csak nagyon az elején, viszont anno a google hozta ezt a topikot is.
De amúgy ez amolyan ½hobbi csak nekem. Rég rájöttem hogy nem leszek én programozó, de a szükség meg néha hoz megoldandó dolgokat, amihez némi alap scriptelés nem árt...Amúgy az önképzési szisztematika szintjén nagyon érdekelne, hogy milyen lépcsőfokokon, napi mennyi gyakorlással és mennyi összidő alatt lehet egy átlagos amatőr szintig legalább eljutni?
Vettem én anno C, meg C++ könyveket is régen, mikor még azt sem tudtam milyen nyelvvel kéne kezdeni, de valahogy az eleje a legrázósabb ennek úgy érzem, még az ember nem látja a fától az erdőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó masszírozó fotel, 3 év garanciával, számlásan! ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest