- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple asztali gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
sztanozs #6194 üzenetére
Igen, arra gondoltam, hogy a céloldalt kell lennie egy headernek. Ez lehet php kóddal is megoldva.
Esetleg azt lehetne még megcsinálni, hogy egy php kódot felrakok a webszerveremre, amivel beállítom a headert, majd iframeelem a felhőt. Bár ez marha nagy macera lenne (konkrétan az, hogy a js kódnak kellő weblap címet küldjem az iframebe) és nem biztos, h menne is...
Yt alatt igazából pl egy 480-as videó direkt linkig szeretnék eljutni. Ez elvileg benne van a linkem kimenetében, de nekem a kódolás miatt nem sikerült kihámoznom. Konkrét linket nem tudok írni, mert az mindig más...
Pl most találtam egy ilyet [link]. Node-dal futtatva megy is, látom a consolebam a linkeket! De ha mobilon futtatom, ott már nem fut le, debuggolni ott nem tudom, egyetlen esépyem lenne, ha vágnám a kódot és átnézném pl alertekkel, hogy meddig jut el a dolog, de első ránézésre nem sok jött le a kódból. Nekem valami egyszerűbb kéne, functionok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest