-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
sztanozs #6194 üzenetére
Igen, arra gondoltam, hogy a céloldalt kell lennie egy headernek. Ez lehet php kóddal is megoldva.
Esetleg azt lehetne még megcsinálni, hogy egy php kódot felrakok a webszerveremre, amivel beállítom a headert, majd iframeelem a felhőt. Bár ez marha nagy macera lenne (konkrétan az, hogy a js kódnak kellő weblap címet küldjem az iframebe) és nem biztos, h menne is...
Yt alatt igazából pl egy 480-as videó direkt linkig szeretnék eljutni. Ez elvileg benne van a linkem kimenetében, de nekem a kódolás miatt nem sikerült kihámoznom. Konkrét linket nem tudok írni, mert az mindig más...
Pl most találtam egy ilyet [link]. Node-dal futtatva megy is, látom a consolebam a linkeket! De ha mobilon futtatom, ott már nem fut le, debuggolni ott nem tudom, egyetlen esépyem lenne, ha vágnám a kódot és átnézném pl alertekkel, hogy meddig jut el a dolog, de első ránézésre nem sok jött le a kódból. Nekem valami egyszerűbb kéne, functionok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Call of Duty: Warzone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Napelem
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest