Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Nyomtató topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Kipróbáltam a Docker-t hát igazából elég sok a negatív tapasztalatom vele. Feltelepítettem járt hozzá egy Kinematic névre keresztel GUI alpha verzióval. Eddig nagyon jó is volt, tényleg szép letisztult külső könnyű használat, beépített log felület. Feltettem a Jenkins-t meg akkor már pár más dolgot is kipróbáltam. Működött is, majd elszállt egy connectionEx tcp hibával, kerestem rá pár megoldást nem működött semmi. Újratelepítettem, ment egy darabig meg megint hiba. Újratelepítettem és egyből hiba, szóval felhagytam vele.
Viszont a másik probléma, Jenkins-t használ valaki? Letöltöttem hozzá a Go plugin-t és elszáll az egész. A beállításoknál folyamatosan BETÖLTÉS-t ír ki és használhatatlan, de ha kikapcsolom a plugin-t akkor megy mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest