- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Hello!
Leegyszerűsítve a hosszú üzenetemet, ha senki nem vállalja be a dolgot nekem nyilván akkor akkor alternatív (primitívebb) megoldást kell találnom. Nem hinném hogy a tudatlanság bűn lenne. Sajnos az ilyen szintező készítéséhez szükséges programozási alapokkal sem rendelkezem. Sajnos az nekem nem megoldás hogy tessék itt van 1-2 könyv, link és tanulj. Az még talán, ha lenne egy hasonló kód és hogy állítgassam át a nekem megfelelőre. De ilyen aligha akadna. Tehát én nem olyan segítséget kértem hogy hol és hogyan tudom megtanulni a szintező készítését, hanem hogy esetleg ki csinálná meg nekem. De hozzátettem, hogy ha túl kemény meló, vagy esetleg luxus hogy másoknak írjunk egy kódot, én elfogadom.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi