-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4nY
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok programozó. Nagy nehezen több óra alatt és keresgélés által megírtam, hogy a embedelt youtube videó végét érzékelje az oldal és felugorjon egy doboz ahol megosztási lehetőséget szeretnék felajánlani de keresgélek és úgy látom js-ben alerten kivül más nem nagyon van erre vagy nem találom.
function onPlayerStateChange(event) {
if (event.data == YT.PlayerState.ENDED) {
alert('Tetszett a videó?');
}
}alert helyére szeretném megoldani egy szép dizájnos dobozt, facebook, twitter gombokkal.
Hogy tudnám ezt megoldani? Fizetnék is érte ha szükséges. Szerintem egy hozzáértőnek pár sor, max 10 perc. HTML/CSS -ben meg tudnám csinálni de ugye azt nem támogatja így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Raspberry Pi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gmail
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest