Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Köszönöm! Az utolsó sorod lett volna a lényeg.
Ami a többit illeti: jónéhányszor próbáltam megfejteni mi értelme van vagy pontosabban mikor illik tömböt vagy változókat használni, ill. az alap funkciójukkal tisztában vagyok, nem is értem minél fogva gondolod hogy nem néztem utána, hisz már csak a beillesztett kódrészletemből láthatod hogy foglalkoztam vele, nem azzal kezdtem hogy nyafogok miért nem csinálja meg más helyettem. (a tipikus "ha van rajta sapka azér, ha nincs meg azér" hozzáállást kezdted tükrözni... mindegy!)
A kérdésem világos volt, nem butaság, meg lehet tökéletesen érteni mire voltam kíváncsi. Az hogy épp mi a célfeladat, akkor érdemes kitárgyalni, ha az a konkrétum. Jelenleg csak gyakorolgatok a tömbökkel. Amit te pedzegetsz, hogy mit milyen technológiával vagy módszerrel érdemesebb megoldani, szintén egy következő, haladó fejezet. Pl. van aki azt mondja, sokkal jobb lenne jqueryvel próbálkozni inkább, mert jobb, gyorsabb, több lehetőséget ad a javascriptnél. Én nem webtervezek, csak egyszerűbb dolgok kapcsán nézegetem ezt a kódnyelvet, külön bocsánat érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest