-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Köszönöm! Az utolsó sorod lett volna a lényeg.
Ami a többit illeti: jónéhányszor próbáltam megfejteni mi értelme van vagy pontosabban mikor illik tömböt vagy változókat használni, ill. az alap funkciójukkal tisztában vagyok, nem is értem minél fogva gondolod hogy nem néztem utána, hisz már csak a beillesztett kódrészletemből láthatod hogy foglalkoztam vele, nem azzal kezdtem hogy nyafogok miért nem csinálja meg más helyettem. (a tipikus "ha van rajta sapka azér, ha nincs meg azér" hozzáállást kezdted tükrözni... mindegy!)
A kérdésem világos volt, nem butaság, meg lehet tökéletesen érteni mire voltam kíváncsi. Az hogy épp mi a célfeladat, akkor érdemes kitárgyalni, ha az a konkrétum. Jelenleg csak gyakorolgatok a tömbökkel. Amit te pedzegetsz, hogy mit milyen technológiával vagy módszerrel érdemesebb megoldani, szintén egy következő, haladó fejezet. Pl. van aki azt mondja, sokkal jobb lenne jqueryvel próbálkozni inkább, mert jobb, gyorsabb, több lehetőséget ad a javascriptnél. Én nem webtervezek, csak egyszerűbb dolgok kapcsán nézegetem ezt a kódnyelvet, külön bocsánat érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fogyjunk le!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14" -45% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Gamer PC - Számítógép LIMITÁLT HÁZ Ryzen 5 8500G // RTX 5060Ti 16GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest