-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #4397 üzenetére
Hat, elotted a lehetoseg, tudom, hogy neked is vannak olyan kodjaid/eseteid amik megernenek egy fuggvenyt
En folyamatosan bovitgetem, de ugye ez lassan megy, mivel egyedul csinalom. Ellenben biztos vagyok benne, hogy hasznos dolog (legalabbis nekem).
Pl ma is
[link]
function easyToUseBadLogicalAND(arr) {
return arr && arr.length;
}Az egesz abbol indult ki, hogy review-oltam, es volt egy ilyen a kodban (egyszerusitve persze szv pl a valtozok miatt ne szoljatok be
)
var y = x && x.length ? true : false;
Ami nyilvanvaloan egy antipattern, lenne, de megsem az. Akkor lenne igazan antipattern, ha
var y = x && x.length > 0 ? true : false;
De mivel az && nem biztos, hogy mindenki szamara egyertelmuen mukodik, ezert megert egy kis kodot szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest