Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Speeedfire #4331 üzenetére
Az angularjs egy agyonhypeolt fos szerintem (pont, mint az almás termékek). Felületesen nézve persze sok mindent tud, és nem is olyan rossz, aztán gyorsan kiderül, hogy ebből is egy kicsit tud, meg abból is, a singleton megvalósítás se feltétlenül nyerő és a többi. Teljesítményben pedig a katasztrofálishoz közelít knockoutjs-el összehasonlítva. Anno komoly knockoutjs tapasztalattal a hátam mögött nekivágtam az angularjs-nek, mert a csapból is az folyt hogy az milyen jó. Aztán pár hét elég volt, hogy kiderüljön, a pistike projektek, meg a tutorialok szintjén tényleg szép és jó, de picit is mélyebb vizekre merészkedve, már nem más mint szopás halom.
Én részemről maradok továbbra is a knockout (egy hónapja jött ki a 3.2-es ami már tudja a komponensek létrehozását, kezelését ala angularjs direktívák) + jquery (ezt mondjuk egyre inkább, egyre könyebben lehet zeptojs-re váltani, vagy plainjs-re) + pagejs (ez csinálja az SPA routingot, kemény 1Kb) kombónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest