- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Sk8erPeter #3069 üzenetére
Az van, hogy egyelőre van 10 oszlop, elemekkel. mint egy nagy táblázat. Most mind a tíz oszlopra van egyesével egy qrva nagy onclick, és szintén qrva nagy hover fv, úgy, hogy $oszlop1.onclick(...), $oszlop2.onclick(...) stb, tehát ugyanaz a kód háromnegyede, az indexektől eltekintve.
Most én megírtam külön eseménykezelőben, hogy az oszlopon belül lehessen külön elemekkel foglalkozni (ehhez kellett a két indexes bind), így minden tökéletes, csak a fölösleget ki kell gyomlálni, meg dinamikussá tenni, mert mi van ha nem 10 oszlop kell, meg ne töltse már be a 10 oszlop eseménykezelőjeit, ha csak pl kettőben van adat.Most csak az "egy indexes bind" kell
milyen szép szakkifejezés, aminél egy for ciklusba rakok egy onclick-et, és egy hover-t, így csak egy vagy kettő fv-em lesz, és szép pici, átlátható, olvasható, dinamikus kódom lesz.
sztanozs: át is küldtem a főnöknek, hogy tűzzük ki célul
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest