Hirdetés
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PLC programozás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Igen, sajnos eléggé szerteágazó, én sem rég kezdtem neki...

A legnagyobb problémát (flash, schockwave, active-x...) nekem is a különböző böngészők összehangolása okozza.
Például, a legnagyobb hiányosság, hogy Firefox nem hajlandó normálisan kezelni a legördülő menüs megoldásokat. (Ld. videólejátszás)
Honlapot tervezek, ahhoz kellett belső videólejátszó, de az ablak sosem jelent meg, csak a menü, de az is "offline", tehát nem indult meg semmi.
Explorer, Opera alatt tökéletes volt.
(Igaz, Firefox alatt pl. nem kell vesződni annyit a "flessel" és az active-x sem okoz sok problémát.)
Nagy nehezen sikerült egy amerikai fórumon található kezdeményt úgy alakítgatni, hogy végül is mindhárom böngészőn megindul a lejátszás - ráadásul nem kér semmilyen beépülőt -, van ablak, stb... Persze, divx kodek kell hozzá, de mihez nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest